Keystone logo
Italien

Bedste universiteter til Akademisk kursus Programmer i Italien 2023

Antal institutioner: 220
  • Rome, Italien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rome, Italien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Milan, Italien
  • Cremona, Italien
  • + 2 Mere

  Università Cattolica studerende og alumner føler sig heldige at være en del af det største private universitet i Europa. Det er kendetegnet ved et stærkt engagement i at levere dedikerede tjenester til studerende og dets anerkendte akademiske kvalitet. At studere på Cattolica betyder at studere i en international sammenhæng, med mere end 160 forskellige nationaliteter på tværs af vores fire campusser, men italiensk i hjertet. Det, der virkelig adskiller vores universitet, er campus-diversiteten og uendelige muligheder, hvilket letter netværks- og karrieremuligheder baseret på placeringen af vores fem campusser i Milano, Brescia, Piacenza, Cremona og Rom.

  • Rome, Italien

  Roma Tre University er et ungt universitet tænkt for unge mennesker. Grundlagt i 1992, er det vokset hurtigt både med hensyn til studerende og de udbudte kurser. Det har opnået en fremragende vurdering blandt de mest fremtrædende akademiske placeringer, især inden for de yngre universiteter. Roma Tre University er organiseret i 13 afdelinger, der tilbyder bachelor- og kandidatgrader, postgraduate og avancerede kurser, ph.d.'er og specialiseringsskoler.

  • Neuchâtel, Schweiz
  • Leicester, Det Forenede Kongerige
  • + 1 Mere

  CIES - International Centre for Sports Studies , er et uafhængigt studiecenter beliggende i Neuchâtel, Schweiz. Det blev oprettet i 1995 som en fond mellem Fédération Internationale de Football Association (FIFA), University of Neuchâtel, byen og staten Neuchâtel.

  • Rome, Italien

  Det Eastwest European Institute er en uafhængig organisation specialiseret i geopolitisk analyse, organisering af videnskabelige begivenheder og træningsprojekter med fokus på internationale anliggender og global dynamik, for studerende og fagfolk.

  • Rome, Italien

  La Business School MELIUSform eroga, dal 1996, Executive Master, Master Specialistici og Corsi di Specializzazione nelle seguenti areae: Finanza & Controllo, Human Resources, Lex & Tax, Marketing, Innovation Management & Digital Transformation, Sanità, Business Management.

  • Viterbo, Italien

  University of Tuscia (UNITUS) annoncerer en offentlig udvælgelse til internationale studerendes optagelse på 2nd Cycle International Degree-kurser (2 års kandidatuddannelser) for det akademiske år 2022/2023. Universitetet vil tildele 59 stipendier til de mest fortjente ikke-italienske studerende, der tilmelder sig for første gang på et italiensk universitet, der dækker de fleste omkostninger ved at forlade, inklusive universitetsgebyrer.

  • London, Det Forenede Kongerige
  • Ragusa, Italien
  • + 1 Mere

  Auream Phoenix University for Women (APUW) er det første private, internationale, specialbyggede fjernundervisningsuniversitet, der udelukkende er dedikeret til uddannelse af kvinder. APUW giver enhver kvinde, der er engageret i arbejde og familie, mulighed for at studere og fuldføre sine akademiske mål, mens de forbliver i de komfortable omgivelser i sit eget hjem. Vores universitet henvender sig til kvindelige ledere med en vindende tankegang, kvinder med levende, dynamiske personligheder, selvstændige tænkere og kvinder, der er bevidste om at være referencepunkter i deres samfund. Vores primære fokus er på at teste færdigheder og kompetencer til akademisk certificering. Aurea Phoenix University for kvinders uddannelser er designet efter APEL-metoden (Accreditation Prior Experiential Learning) for at give aktive arbejdende kvinder, som har mindst 5 års erhvervserfaring, chancen for at opnå en grad uden at forsømme deres familier.

  • Milan, Italien

  Bicocca er et ungt universitet, der vil forbinde dig med studerende fra hele verden. Du bliver ikke bare studerende her. Du bliver medlem af det globale fællesskab. Siden grundlæggelsen har universitetet i Milano-Bicocca nået ud over sine grænser og indgået forskellige aftaler med europæiske og ikke-europæiske universiteter.

  • London, Det Forenede Kongerige
  • Helsinki, Finland
  • + 4 Mere

  Lær af fakultetet og personalet på vores topteknologiske EU-partneruniversiteter. Få hands-on erfaring gennem virksomhedscases, projektarbejde og samarbejde. Konkurrencedygtigt prissat undervisning. God fornøjelse med at møde og netværke med ligesindede studerende fra hele verden!

  • Verona, Italien

  University of Verona stræber efter ekspertise inden for undervisning, forskning og innovation. Det har 22.000 studerende og 1.500 ansatte, herunder undervisere, forskere, teknisk og administrativt personale, som arbejder på løbende at forbedre og vækste universitetet. En fremsynet institution, der løbende søger at styrke forbindelsen mellem sine uddannelser og den virkelige arbejdsverden, er universitetets hovedmål for den nærmeste fremtid at blive gradvist mere imødekommende og tilpasset de studerendes behov.

  • Florence, Italien
  • Rome, Italien

  Accademia Italiana bevæger sig ind i fremtiden fuld af denne energi og præsenterer sig i dag som et af de mest kvalificerede institutter for kunstnerisk, professionel og sproglig træning. I dag kommer Accademias særlige kvalitet frem i vores specielle metoder til at håndtere de forskellige discipliner. I vores akademiske uddannelser har vi altid søgt at kombinere fortiden med fremtiden, de historiske traditioner, med den hurtige udvikling af nye teknologier. Vores klasseværelse og laboratorieerfaring er designet til at give eleverne kontakter i den virkelige verden og praktiske erfaringer i den virkelige verden.

  • Rome, Italien

  Luiss er et uafhængigt universitet, der udviklede sig fra en tidligere romersk institution, Pro Deo, mellem 1974 og 1978. Gennem sine fire afdelinger for økonomi og finans, Business and Management, Jura og Statskundskab tilbyder Luiss en innovativ og sofistikeret pædagogisk tilgang .

  • Evora, Portugal
  • Rome, Italien
  • + 1 Mere

  Målet med dette program er at give eleverne specialiserede færdigheder i arkæologi og analytisk karakterisering af materialer fra forhistorie (megalitisk) til klassisk tid (græsk og romersk). Studiet og bevaringen af kulturarvsmaterialer er et forskningsområde med en stærk tværfaglig konnotation og kræver færdigheder, der spænder over de humanistiske og naturvidenskabelige forskningsfelter. ARCHMAT giver en fælles, integreret platform for fremragende studerende, der kommer fra enten naturvidenskabelige eller humanistiske uddannelsesbaggrunde, for at forstå de avancerede videnskabelige metoder, der bruges til at undersøge arkæologiske materialer og sigter mod at danne højt specialiserede professionelle eksperter inden for det nye felt af arkæometri, dvs. Fysisk-kemiske videnskaber anvendt til undersøgelse af arkæologiske og kulturarvsmaterialer.