Keystone logo

Bedste universiteter til Akademisk kursus Programmer i Isle of Man 2024

Antal institutioner: 3
  • Douglas, Isle of Man
  • Douglas, Det Forenede Kongerige

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Douglas, Isle of Man

  UCM har et mangeårigt ry for ekspertise inden for træning og uddannelse på øen. Vi er stolte over at have inspireret, udfordret og bemyndiget vores studerende gennem årene til at få en positiv indvirkning på verden omkring dem. Vi tilbyder en bred vifte af kurser, der inkluderer akademiske, erhvervsmæssige og professionelle muligheder samt fritid og fritid. VIDERE UDDANNELSE Vores videreuddannelseskurser dækker en bred vifte af fagområder, herunder: byggeri, forretning, administration og IT; kunst, design og medier; engineering og fremstilling af motorkøretøjer; frisør & skønhedsterapi; sundhed og pleje; børnepasning gæstfrihed & catering; computing & IT; generelle studier og sport. For mere information, se vores videreuddannelsesguide og videreuddannelsesside.

  • Douglas, Isle of Man

  Institute Of Directors (IoD) blev grundlagt i 1903, og inden for tre år blev vi tildelt et kongeligt charter til at støtte, repræsentere og sætte standarder for forretningsledere landsdækkende. Vi er fortsat dybt stolte af vores Royal Charter, og det forbliver i spidsen for alt, hvad vi gør som en organisation.