Keystone logo
Irland

Bedste universiteter til Akademisk kursus Programmer i Irland 2024

Antal institutioner: 19
  • Manchester, Det Forenede Kongerige
  • Budapest, Ungarn
  • + 62 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • North City, Irland

  Dublin Cultural Institute Limited sigter mod at tilbyde engelskkurser af høj kvalitet til studerende i et venligt og indbydende miljø. Vi sigter mod at hjælpe studerende med at nå deres uddannelsesmæssige og karrieremål og støtte vores studerende i deres tid i Irland.

  • Dublin Docklands, Irland

  The Institute of Banking (IOB) er et professionelt netværk bestående af 33.600 medlemmer, der arbejder i banksektoren og den internationale finansielle servicesektor. IOB er et anerkendt college fra University College Dublin (UCD). Det er et ekspertisecenter inden for specialuddannelse og livslang læring til sektoren for finansielle tjenester med programmer til medlemmer på hvert trin i deres karriere.

  • Thomas Street, Irland

  Liffey College er en privat uddannelsesinstitution beliggende i det historiske og kulturelle frihedsområde i Dublin. Vi er kun et stenkast væk fra Guinness Storehouse, Christ Church Cathedral, Dublin Castle, Temple Bar og Grafton Street. Der er også masser af caféer, restauranter og andre faciliteter i nærheden.

  • Cork, Irland

  Cork Education and Training Board (CETB) blev dannet i 2013 ved at integrere Cork City og County Cork VEC'er, og i januar 2014 blev hvad Fás-træning i Cork omfattede Cork ETB's ansvarsområde. For første gang blev videreuddannelse (FET) en del af en enkelt, sammenhængende, integreret struktur.

  • Blackrock, Irland

  Velkommen til Blackrock Further Education Institute (BFEI), der er beliggende i Blackrock Village, Co. Dublin - tidligere Senior College Dún Laoghaire (SCD), kollegiet flyttede fra Dún Laoghaire i juni 2014 og blev omdøbt som Blackrock Further Education Institute .

  • Dublin, Irland

  Uanset om du vil flytte direkte til beskæftigelse eller gå videre til tredje niveau, Dun Laoghaire Further Education Institute dig velkommen til næste fase i din karriereudvikling. Vi tilbyder fremragende træning i mange aspekter af medier og lyd, sundhed og sport, design, bæredygtig energi, computing og teknologi samt kunst og humaniora.

  • Cashel, Irland

  Vi tilbyder kvalitetsuddannelse i kinesiologi og producerer effektive, kompetente fagfolk til at imødekomme den voksende efterspørgsel efter supplerende behandlinger i dag. Vores kandidater hjælper mennesker over hele Irland og verden.

  • Tipperstown, Irland

  Marketing Institute er det professionelle organ for Irlands marketingfolk. Det eksisterer "for at sætte marketingfolk i stand til at oprette store mærker og gode karrierer". Det gør det ved at dele bedste praksis, indsigt og ekspertindhold, opbygge samfundet for marketingfolk og hjælpe marketingfolk i karriereudvikling.

  • Naas, Irland

  Irish Institute of Training & Development , der blev grundlagt i 1969, er en nonprofit professionel instans, der repræsenterer medlemmer, der beskæftiger sig med uddannelse og udvikling af menneskelige ressourcer i Irland. Vores 2.000+ medlemmer arbejder i erhvervslivet, industrien, rådgivning, frivillig, samfund, uddannelse og den offentlige sektor.

  • Kildare, Irland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Coolock, Irland

  Coláiste Dhúlaigh College of Further Education (CDCFE) tilbyder Post Leaving Certificate (PLC) kurser på QQI niveau 5 og 6 og ved Higher National Diploma i en bred vifte af discipliner.

  • Mountjoy, Irland

  Her på det tværnationale bibelskole er ekspertise inden for bibelsk uddannelse og lederudvikling kernen i det, vi gør. Vi er et tværnationalt bibelskole, og vi har søgt at tjene kirken i Irland i over tredive år.

  • County Dublin, Irland

  På The Institute Of Education er der ingen begrænsninger med hensyn til valg af emne. Med 26 tilgængelige emner har de studerende fleksibiliteten til at vælge den kombination af emner til Leaving Certificate, der bedst passer til deres styrker, interesser og fremtidige ambitioner.

  • Dublin, Irland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...