Keystone logo
Holland

Bedste universiteter til Akademisk kursus Programmer i Holland 2023

Antal institutioner: 110
  • Tilburg, Holland
  • Utrecht, Holland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wageningen, Holland

  Specialiseringen Food Law and Regulatory Affairs er et program inden for MSc Food Safety på Wageningen University and Research i Holland. Programmet tilbyder en unik tilgang til fødevarelovgivning, da det kombinerer både teknisk og juridisk viden for at fremme de studerendes karrierer og bidrag til fremtidige juridiske ændringer i fødevaresystemerne. Studerende med forskellige baggrunde er velkomne, herunder studerende med juridisk, social- og naturvidenskabelig baggrund. Kurserne omfatter EU- og international fødevarelovgivning, komparativ fødevarelovgivning, regulering og juridisk transformation af fødevaresystemer og mange flere! Den unikke kombination af teknisk og juridisk viden giver vores studerende et sæt færdigheder, som gør dem konkurrencedygtige på dagens arbejdsmarked. Vores kandidater har en lang række forskellige karriereveje, herunder konsulentvirksomhed, offentlige organisationer (såsom EU, WHO og FAO), fødevareinspektionstjenester, advokatfirmaer og akademiske kredse.

  • Rotterdam, Holland
  • Bilbao, Spanien
  • + 5 Mere

  Det europæiske universitet for postindustrielle byer (UNIC) blev oprettet i 2020 med det formål at tilbyde en inkluderende uddannelse til en ny generation af studerende. En alliance af 10 europæiske universiteter, der er baseret i postindustrielle byer og finansieret af Europa-Kommissionen, arbejder hånd i hånd med byinstitutioner for at sikre, at byspørgsmål indgår i undervisningen og forskningen på en måde, der er tilgængelig og inkluderende for alle elever. Alliancen lancerer sin første fælles masteruddannelse i 2023 og søger studerende, der vil fremme de postindustrielle transformationer i deres byer og blive højt kvalificerede kandidater inden for nye videnskabelige discipliner, der imødekommer behovene i den foranderlige økonomi i Europa og i hele verden.

  • Amsterdam, Holland
  • Breukelen, Holland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Breda, Holland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Madrid, Spanien
  • Amsterdam, Holland
  • + 8 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Amsterdam, Holland

  Amsterdam Business School er en del af det højt rangerede University of Amsterdam og tilbyder flere Executive-programmer inden for Business and Finance-området. Executive Master i International Finance er tredobbelt akkrediteret og #2 i FT-ranglisten i 2021. Beliggende i hjertet af Amsterdam!

  • Haarlem, Holland

  Den i samarbejde etablerede institution Haarlem Campus tilbyder studerende innovative undervisnings- og læringskoncepter, der tilskynder til faglig og personlig vækst. Haarlem Campus er etableret af to erfarne fortalere for videregående uddannelser. Et førende netværk af private universiteter i Tyskland, SRH-gruppen og et universitet for anvendt videnskab kaldet Global School for Entrepreneurship – der fremmer en agil, motiverende og innovativ læringskultur. Årtiers erfaring med uddannelse, forskning og videnoverførsel inden for en iværksættermiljø har ført til optimerede akademiske programmer, designet til at tilbyde den bedst mulige forberedelse til det ønskede arbejdsfelt.

  • Amsterdam, Holland

  Dedikeret til tværkulturel uddannelse med et globalt perspektiv hjælper vi fremtidige ledere med at opnå deres fulde potentiale med det rigtige program og vejledning hvert trin på vejen.

  • Amsterdam, Holland

  VU Graduate Winter School tilbyder en række en-uges onlinekurser fra 10. til 14. januar 2022. Vinterprogrammet er tilgængeligt for kandidatstuderende, ph.d.-kandidater og professionelle. Uanset om du er en håbefuld dataanalytiker med en passion for knasende tal, en forfatter i støbeskeen eller en amatørfilosof med en hunger efter at tackle de store spørgsmål - vi har noget til dig! Der er i alt 19 kurser, som hver dækker et enkelt emne i stor dybde.

  • The Hague, Holland
  • Amsterdam, Holland

  Horeca er en forkortelse, der står for hotellets (Ho) restaurant (Re) cafe (Ca). Horeca Academy blev grundlagt af den hollandske Horeca Academie. Horeca Academie tilbyder uddannelse og uddannelse for og af cateringfagfolk. Den hollandske Horeca Academie blev grundlagt i 2011. Og er specialiseret i uddannelse af kokke og cateringfagfolk. I 2018 var det hollandske Horeca Academy det første i Holland, der introducerede en kokkeuddannelse på engelsk. Denne uddannelse er især for folk, der bor i Holland, som endnu ikke har en god nok kontrol over det hollandske sprog. På denne måde kan alle modtage en god uddannelse og mestre europæiske madlavningsteknikker.

  • Amsterdam, Holland

  Takket være mange års erfaring og et bredt netværk af aktionærer er Inter College Business School fremragende til at tilbyde et praktisk orienteret Business Administration-program - for iværksættere, af iværksættere. Inter College Campus ligger i det gamle centrum af byen. Det ligger tæt på nystartede virksomheder, forretninger og kulturarv. Studier i Amsterdam er en spændende ekstra dimension af Inter College-oplevelsen, og de over 200 studerende, der følger BBA-uddannelserne, bor ofte i byen og kombinerer deres studier med virksomhedsopstart, som Amsterdam er berømt for. Vi er alle sammen tilknyttet talent og beslutsomhed. At arbejde hårdt og ikke give op. At falde og rejse sig igen. Inter College tror på talent og giver de rette værktøjer til at omsætte talentet til beslutsomhed.

  • Vlissingen, Holland
  • Middelburg, Holland

  HZ University of Applied Sciences er beliggende i det sydvestlige Holland. Med en befolkning på omkring 4.800 nationale og internationale studerende er vi et lille universitet med en personlig tilgang. HZ tilbyder uddannelser af høj kvalitet. Siden 2011 - altså i de sidste elleve år - har HZ været i top tre hollandske multidisciplinære universiteter for anvendt videnskab.

  • Stockholm, Sverige
  • Helsinki, Finland
  • + 5 Mere

  Vores dobbeltuddannelser kombinerer fremragende teknisk uddannelse med uddannelse i innovation og iværksætteri samt praktikpladser hos virksomheder, branchepartnere og byer i hele Europa.

  • The Hague, Holland

  Hvis du leder efter et bachelorgrad, er du kommet til det rigtige sted på THUAS. Vi har over 65 bacheloruddannelser, der varierer i type og længde. De fleste af dem er fireårige programmer, skønt nogle kan forkortes til tre års studier. Et betydeligt antal undervises på engelsk. Den variant, der bedst passer til dig, afhænger af dine præferencer og tidligere uddannelse. I slutningen af din rejse tildeles du et universitet for eksamensbevis for anvendt videnskab.