Keystone logo
Grækenland

Bedste universiteter til Akademisk kursus Programmer i Grækenland 2023

Antal institutioner: 39
  • Thessaloniki, Grækenland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • La Rochelle, Frankrig
  • Athens, Grækenland
  • + 4 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Athens, Grækenland
  • Spata, Grækenland

  Kollegiets 147-årige arv af akademisk ekspertise og dets beliggenhed i Athen giver studerende den imponerende og enestående fordel ved at studere i et levende laboratorium, der bygger bro mellem de antikke og nutidige virkeligheder i Grækenland med NECHE-akkreditering. Det giver grader til grad-kandidater med legitimationsoplysninger fra andre NECHE-institutioner, herunder Amherst, Brown, Boston College, MIT og Harvard. The American College of Greece er også godkendt af The Open University (OU) som en passende organisation til at tilbyde videregående uddannelser, der fører til Open University-validerede priser, hvilket giver gradsstuderende den bedste læringsoplevelse, samtidig med at kandidaterne får de stærkeste eksamensbeviser.

  • London, Det Forenede Kongerige
  • Helsinki, Finland
  • + 5 Mere

  Lær af fakultetet og personalet på vores topteknologiske EU-partneruniversiteter. Få hands-on erfaring gennem virksomhedscases, projektarbejde og samarbejde. Konkurrencedygtigt prissat undervisning. God fornøjelse med at møde og netværke med ligesindede studerende fra hele verden!

  • Evora, Portugal
  • Rome, Italien
  • + 1 Mere

  Målet med dette program er at give eleverne specialiserede færdigheder i arkæologi og analytisk karakterisering af materialer fra forhistorie (megalitisk) til klassisk tid (græsk og romersk). Studiet og bevaringen af kulturarvsmaterialer er et forskningsområde med en stærk tværfaglig konnotation og kræver færdigheder, der spænder over de humanistiske og naturvidenskabelige forskningsfelter. ARCHMAT giver en fælles, integreret platform for fremragende studerende, der kommer fra enten naturvidenskabelige eller humanistiske uddannelsesbaggrunde, for at forstå de avancerede videnskabelige metoder, der bruges til at undersøge arkæologiske materialer og sigter mod at danne højt specialiserede professionelle eksperter inden for det nye felt af arkæometri, dvs. Fysisk-kemiske videnskaber anvendt til undersøgelse af arkæologiske og kulturarvsmaterialer.

  • Athens, Grækenland

  Webster Athens bringer det bedste fra amerikansk uddannelse til Grækenland. Vi er den eneste fuldt ejede og kontrollerede (akademisk og økonomisk) akkrediterede campus for et amerikansk universitet i Grækenland. Tag din uddannelse til udlandet og deltag i vores udfordrende og efterspurgte programmer bygget til at give den nødvendige fleksibilitet og bekvemmelighed for at få succes i nutidens verden.

  • Kounoupidiana, Grækenland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Berlin, Tyskland
  • Hamburg, Tyskland
  • + 2 Mere

  BSBI er dedikeret til at træne studerende til effektivt at forme fremtiden og blive morgendagens ledere i en forretningsverden, der altid ændrer sig. Med virksomhed og succes i centrum tilbyder BSBI branche-relevante programmer, der fokuserer på at udvikle de praktiske forretningskompetencer, der er nødvendige for at sikre din faglige succes. En international handelshøjskole, der leverer akademisk ekspertise i hjertet af Berlin, Tyskland.

  • Thessaloniki, Grækenland

  School of Journalism and Mass Communications har i de seneste år gentagne gange været blandt de 50 bedste medie-/kommunikationsskoler i Europa og er medlem af European Journalism Teaching Association (EJTA). Beliggende på 46 Egnatia Street, uden for universitetscampus, indtager skolen en seks-etagers neoklassisk bygning i centrum af byen. Skolens nuværende elevpopulation omfatter næsten 700 studerende, 64 kandidater og 57 Ph.D.-kandidater. Derudover modtager skolen hvert år i gennemsnit 15 Erasmus-studerende, mens den på samme tid træner snesevis af professionelle midtkarriere gennem en bred vifte af specialdesignede programmer for livslang læring.

  • New York, USA
  • Athens, Grækenland
  • + 11 Mere

  Unicaf er en global uddannelsesorganisation med base i Europa, der tilbyder stipendier til støtteberettigede kandidater til at forfølge akademiske studier med dets partneruniversiteter, i øjeblikket University of Suffolk (UK), Liverpool John Moores University (UK), University of South Wales (UK) , University of California, Riverside Extension (USA) og Unicaf University (Afrika) på flere campusområder.

  • Athens, Grækenland

  New York College er en hurtigt voksende multinationale uddannelsesorganisation i Europa med 32 års akademisk tilstedeværelse. Grundlagt i Athen i 1989 i samarbejde med State University of New York, har det største universitet i USA i dag en dynamisk tilstedeværelse i 2 lande med 3 universitetsuddannelsesinstitutioner i Athen, Thessaloniki og Prag.

  • Tripoli, Grækenland

  University of Peloponnese er et moderne, tværfagligt, regionalt og multicampus universitet, der blev oprettet i 2000, og det accepterede sine første studerende i 2002. Udviklet i de fem hovedstæder i præfekturerne i Peloponnes-regionen (Tripolis, Korinth, Nafplion, Sparta, Kalamata) og Patra, består af 9 skoler og 22 afdelinger. Det tilbyder studier i alle læringscyklusser: bachelor-, kandidat- og doktorgrad samt livslang læring med mere end 20.000 studerende (1., 2. og 3. studiecyklus).

  • Thessaloniki, Grækenland

  Som en videregående uddannelsesinstitution tilbyder Perrotis College uddannelser, der både er forskningsbaserede og praktisk orienterede, og som reagerer på offentlighedens sociale, økonomiske og miljømæssige bekymringer. Perrotis College , som en afdeling af American Farm School, fremmer lige muligheder for alle studerende og ansatte såvel som for alle ansøgere om optagelse eller ansat, uanset race, religion, køn eller etnicitet.

  • Athens, Grækenland

  ATINERs mission er at fungere som et forum, hvor akademikere og forskere fra hele verden kan mødes for at udveksle ideer om deres forskning og diskutere den fremtidige udvikling i deres discipliner. Homer (for 3000 år siden) var den første til at kalde sådanne møder symposier, et ord, der i dag bruges af mange sprog til at beskrive akademiske møder. I klassisk Athen i det 5. århundrede fvt nåede sådanne akademiske møder deres kolofon af herlighed, især dem med Socrates 'deltagelse. Den episke ergo af Platons symposium kan betragtes som arkiverne (blot boghandlinger) på et af mange sådanne akademiske møder.

  • Athens, Grækenland

  Det private college Institution d'Etudes Francophones (IdEF) startede sin drift i 1995 i samarbejde med det franske offentlige universitet Sorbonne Paris Nord med det formål at levere de akademiske bachelor- og postgraduate programmer i Paris 13 i Grækenland. IdEF-studerende er normalt tilmeldte studerende ved Sorbonne University Paris Nord, har samme studerendes status og får samme uddannelse som studerende, der studerer i Paris.