Keystone logo
Forenede Arabiske Emirater

Bedste universiteter til Akademisk kursus Programmer i Forenede Arabiske Emirater 2024

Antal institutioner: 23
  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague, Tjekkiet
  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater
  • + 2 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Casablanca, Marokko
  • Brussels, Belgien
  • + 1 Mere

  Vores mission er at fremme udviklingen af islamisk finansiering gennem formidling af god praksis, stimulering af innovation og fremme af initiativet. Vi griber ind gennem forskningsarbejde, publikationer, oprettelse af netværksplatforme og træning.

  • Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater

  Overkommelige erhvervsprogrammer for studerende til en universitetsuddannelse. Uanset om du ønsker at forbedre dine færdigheder, forbedre dit team eller forfølge en professionel uddannelse, MAK Institute læring Pathways kan give dig alt hvad du behøver.

  • Sharjah, Forenede Arabiske Emirater

  Etableret i 1997, EPTI, er et af UAEs førende private institutter til at imødekomme nye udviklinger i verden af læring og teknologi.Det er anbragt i en posh og førsteklasses lokalitet i Sharjah, har rummelige foredragssale, velbygget bibliotek, moderne computerlaboratorium med 24-timers internetfacilitet udover at have et team af kvalificerede og erfarne fakulteter hentet fra forskellige nationaliteter.

  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  Atlas Educational Institute , er en af de mest ansete uddannelsesinstitutioner, der blev oprettet i år 1998, med den primære vision og mission om at give kvalitetsuddannelse til både statsborgere og udlændinge i en række studiemuligheder i forskellige discipliner ved hjælp af traditionelle såvel som innovative instruktionsteknikker baseret på moderne informationsteknologi inden for retningslinjerne fra Undervisningsministeriet og Ungdom Dubai, De Forenede Arabiske Emirater.

  • Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater

  Abu Dhabi Ports har hovedkvarter i Abu Dhabi, hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater, og er et selskab, der ejer, administrerer og driver 11 havne og terminaler i UAE og Guinea.

  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  Polyskills Institute leverer verdensklasse træning inden for sprog og læreruddannelse. Polyskills fokuserer på lokale krav og branchekrav og holder sig ajour med de nyeste teknologiske fremskridt og uddannelsesmetoder.

  • Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater

  Abu Dhabi Vocational Education And Training Institute (ADVETI) blev grundlagt i 2007 og har syv (7) enheder: Al Jazirah Institute of Science and Technology i Abu Dhabi, Al Jaheli Institute of Science and Technology i Al Ain, Baynounah Institute of Science and Technology i Western Region, Al Reef Institute of Logistics and Applied Technology i Al Shahama, Sharjah Institute of Science & Technology i Sharjah, Secondary Technical Schools (STS) og Vocational Education Development Center (VEDC).

  • Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater

  Velkommen til webstedet Abu Dhabi Polytechnic. ADPoly er en statlig enhed, der forvaltes af Institute of Applied Technology. ADPoly er et spændende nyt projekt, der bringer de internationalt anerkendte anvendte bachelor / højere eksamensbeviser fra avancerede karrierer og majors i samarbejde med forskellige partnere og et talentfuldt team af administratorer og instruktører.

  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  Vi inviterer dig til at gennemgå vores ekstraordinære portefølje af uddannelsesmæssige tilbud, der spænder fra vores eksklusive certificeringsforberedelse - til kortere fokuserede programmer omkring udvalgte emner. Efter at have gennemgået vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os for at identificere måder, hvorpå vi kan arbejde sammen for at nå vores gensidige mål.

  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  Knowledge Point er det førende uddannelsesinstitut i Dubai, UAE. Vi giver studerende mulighed for at give dem enestående uddannelse og eksponering for at gøre dem klar til branchen.

  • Al Nahda, Forenede Arabiske Emirater

  Emirates College for Management & Information Technology (ECMIT) er en institution for videregående uddannelse, der oprindeligt blev oprettet og licenseret af UAE's Undervisningsministerium i 1998 som Emirates Center for Management and Information Technology. I 2004 blev centret omdøbt til Emirates College For Management And Information Technology , og der blev udviklet et sæt af fem missionsdrevne mål, der skulle forme kollegiets fremtidige forløb.

  • Al Ain, Forenede Arabiske Emirater

  Syscoms Information Technology Institute er et diversificeret venture fra LULU Group, som har varierede forretningsaktiviteter over hele kloden og er baseret i Abu Dhabi. Det velkendte institut i regionen for kvalitetsuddannelse siden 1990 tilbyder Syscoms Institute i øjeblikket informationsteknologi, forretningsadministration, bløde færdigheder og korte sprogkurser.

  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  Development Institute for Science & Computer, kendt som “DISC” er et træningscenter beliggende i centrum af Dubai, De Forenede Arabiske Emirater. Gennem årtierne har vi bevist et fremragende rentabilitetsniveau og vækstrate med hensyn til antallet af delegerede, der studerer i UAE og uden for landet. Vores konkurrencefordel sammen med nye træningsteknikker sætter DISC i spidsen for uddannelsestjenester.