Keystone logo
Ecuador

Bedste universiteter til Akademisk kursus Programmer i Ecuador 2023

Antal institutioner: 9
  • Ecuador, Ecuador

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Quito, Ecuador

  IMF Academic Institution er en international reference inden for postgraduate uddannelse med mere end 125.000 studerende og 5.000 virksomheder dannet i 20 år. Kvaliteten og prestige af sine tjenester understøttes af enheder som The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Association of MBAs (AMBA) og EFQM +500-seglen.

  • Monterrey, Mexico
  • Buenavista, Mexico
  • + 35 Mere

  Tecnológico de Monterrey er en privat, non-profit, uafhængig institution, der ikke er knyttet til politiske og religiøse partier. Det blev grundlagt i 1943 takket være visionen om den mexicanske forretningsmand Eugenio Garza Sada. Det har 31 campusser og 21 hovedkvarterer og internationale forbindelseskontorer. Målet er at uddanne ledere med en iværksætterånd, menneskelig sans og en høj konkurrenceevne.

  • Los Vergeles, Ecuador

  State University of Milagro viser i overensstemmelse med forpligtelsen til at servicere samfundet i Milagro, regionen og landet sine institutionelle potentialer, struktureret fra universitetets grundlæggende funktioner, betragtet som dets essens. Undervisning forstået som den grundlæggende handling i udøvelsen af det akademiske liv understøttes af et menneskeligt team med træning og et kald til at tage udfordringen op med at træne mennesker med kritisk bevidsthed og social sans. Forskning, videngenerator og løsninger på landets problemer fremgår af udviklingen af videnskabelige projekter, indekserede publikationer, nationale og internationale artikler og videnskabelige tidsskrifter til formidling. Forbindelsen med samfundet forstået som overførsel af teknologi og anvendelse af viden i den effektive løsning på samfundets problemer.

  • Guayaquil, Ecuador

  Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil er dedikeret til at give en uddannelse af ekspertise, fremme formativ-anvendt forskning og udvikle ledere i mange discipliner. For studerende, der ønsker at undersøge de problematiske strukturer, der står over for landet og erhvervslivet, tilbyder Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil en enestående oplevelse gennem vores forskningslinjer.

  • Loja, Ecuador

  Det private tekniske universitet i Loja blev grundlagt af Ecuadorian Marist Association (AME) den 3. maj 1971 og anerkendt af den ecuadorianske stat under eksekutiv dekret 646, offentliggjort i det officielle register nr. 217 af 5. maj 1971, det er konstitueret som en selvstændig juridisk enhed under beskyttelse af "Modus Vivendi" fejret mellem Holy See og Ecuador under hensyntagen til Kirkens normer i dens organisation og regering. Mentoren og den første kansler ved universitetet var Marist-broren Santiago Fernández García, og UTPL's første rektor var ingeniøren Alejo Valdivieso, der blev udnævnt til universitetets hovedmyndighed den 3. oktober 1971. UTPL er en selvstændig institution. , med et socialt og offentligt formål, der formidler, udvikler forskning med videnskabelig-administrativ frihed og deltager i landets udviklingsplaner. Det er en pioner inden for modalitet inden for fjernundervisning siden 1976 og åbner muligheden for at få adgang til en videregående uddannelse af høj kvalitet. I 1997 overførte bispedømmet Loja ledelsen af universitetet, så de kunne føre det med total autonomi og i overensstemmelse med Idente-karismen til instituttet for Kristus Forløser, missionærer og ideologiske missionærer.

  • Valencia, Spanien
  • Barcelona, Spanien
  • + 4 Mere

  Den VIU er et teknologisk universitet med en online klasseværelse og audiovisuel undervisning. Gennem computerskærmen og fra hvor som helst i verden, / klasse elever modtager i realtid gennem interaktive videokonferencer, der giver de bedste internationale eksperter.

  • Brattleboro, USA
  • Washington, DC, USA
  • + 13 Mere

  SIT Graduate Institute tilbyder internationalt fokuserede kandidatgrader, certifikater og faglige udviklingsprogrammer inden for konflikttransformation, international uddannelse, bæredygtig udvikling og TESOL. Siden 1964 har SIT forberedt fagfolk til at få succes i interkulturelle og internationale miljøer.

  • Guayaquil, Ecuador

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...