Keystone logo
Danmark

Bedste universiteter til Akademisk kursus Programmer i Danmark 2024

Antal institutioner: 5
  • Slagelse, Danmark

  Zealand Business College ZBC har erhvervsskoler og colleges i 8 byer på Zealand. Vi er en af Danmarks største handelshøjskoler og den største gymnasium på Sjælland

  • Frederikshavn, Danmark

  Uddannelsen til at blive en almindelig sømand består af sejladsen ombord på Training Ship DANMARK og håndværksværkstedstræning i land ved Maritime And Polytechnic College - MARTEC i Frederikshavn, Danmark.

  • Rønde, Danmark

  Kalø er det eneste økologiske landbrugshøjskole i Danmark med omkring 80 til 100 studerende og omkring tyve ansatte, der brænder for økologisk landbrug.

  • Copenhagen, Danmark

  Vores kernemission er at uddanne, inspirere og uddanne vores studerende, så de kan udvikle og sprede verdens mest vidunderlige mad, berigende måltider, taktfuld gæstfrihed og fantastisk service. Med respekt for kvalitet, nydelse og sensualitet vil de gøre en forskel for verden og hverdagen. Og på samme tid er de udstyret til at tage sig af at gøre deres del af fremtidens fødevaresystem og turisme bæredygtig.

  • Aarhus, Danmark

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...