Keystone logo
Colombia

Bedste universiteter til Akademisk kursus Programmer i Colombia 2024

Antal institutioner: 6
  • Chía, Colombia

  Det internationale center for fremmedsprog og kulturer tilbyder et spansk program af høj kvalitet til det internationale samfund og udlændinge, der bor i Colombia. Timerne udføres på universitetsområdet i et akademisk, sikkert og fremragende servicemiljø.

  • Manchester, Det Forenede Kongerige
  • Budapest, Ungarn
  • + 62 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Medellín, Colombia

  På det Pontifical Bolivarian University studerer du med professorer, der har kandidat- eller doktorgrad, med erfaring inden for deres felt, der giver dig en humanistisk, tværfaglig, innovativ og interkulturel uddannelse.

  • Barrancabermeja, Colombia

  Instituto Universitario de La Paz er en universitetsinstitution i overensstemmelse med bestemmelserne i bogstavelig b i artikel 16 i lov 30 af 1992, oprettet ved bekendtgørelsesdekret 0331 af 19. november 1987. Det er en offentlig videregående uddannelsesinstitution, akademisk, afdelingskontor, med juridisk status, administrativ autonomi og uafhængige aktiver, knyttet til regeringen for departementet Santander og med sin hovedadresse i byen Barrancabermeja.

  • Cali, Colombia

  Lumen Gentium Catholic University Foundation - UNICATÓLICA, engageret i kristne værdier, træner mennesker på en integreret måde og bekræfter deres menneskelige værdighed i forholdet til Gud, med sig selv, med andre og med miljøet gennem generation og diffusion viden for at bidrage til udviklingen af folk.

  • Bogotá, Colombia

  Siden 1977 har Unitec opbygget en stor historie, hvor vi fortæller dig, hvordan vi har udviklet os gennem årene: I begyndelsen af 1977 begyndte en gruppe af fagfolk ledet af grundlæggeren af institutionen, Dr. Diógenes Parra Walteros, at strukturere en gennemførligt projekt, der fører til åbningen af en institution, der tilbyder innovative akademiske programmer.