Keystone logo

Bedste universiteter til Akademisk kursus Programmer i Canada 2023

Antal institutioner: 301
  • Madison
  • Teaneck
  • Vancouver
  • + 2 Mere

  Det største private universitet i New Jersey, FDU er en non-profit, ikke-sekterisk, multicampus institution. Grundlagt i 1942, opnåede FDU fire-årig status i 1948 og godkendelse som et universitet i 1956. Universitetet tilbyder over 100 bachelor- og kandidatuddannelser, herunder ph.d.-programmer i farmaci, sygeplejepraksis, klinisk psykologi og skolepsykologi; og en AACSB-akkrediteret handelsskole. Uddannelser udbydes på to New Jersey-campusser og på to FDU-steder uden for USA: Wroxton College i Oxfordshire i England og Vancouver Campus i British Columbia, Canada.

  • Olds

  Siden begyndelsen som en landbrugs- og husholdningsskole har Olds College udvidet sit programudbud og er vokset til at tilbyde mere karrierefokuserede programmer gennem årene. Madlavnings- og sykurser udviklede sig til vores berømte modeprogram, maskinklasser er vokset til at blive landbrugs- og tungmekanikerprogrammer og landbrugsfærdigheder som udviklet sig til vores landbrugsstyrings- og havebrugsprogrammer.

  • Winnipeg

  Beliggende i Winnipeg, Manitoba, Canada, er Booth University College en kristen institution med rod i Frelsens Hærs 156-årige historie med at opfylde behovene hos samfundets mest sårbare. Vi er dybt engagerede i social retfærdighed og blander kristen tro og stringent stipendium med en passion for service. Vores tilgang til læring er forankret i akademisk ekspertise og baseret på en vision om håb, social retfærdighed og barmhjertighed for alle.

  • Toronto

  Osgoode Professional Development er den livslange læringsgren af Osgoode Hall Law School, en af Canadas førende juraskoler. OsgoodePD er kendt globalt for vores engagement i løbende innovation inden for pædagogisk teknologi og pædagogik. Vi var det første juraprogram i Canada, der tilbød fjernundervisning og har arbejdet på løbende at forbedre kvalitet, tilgængelighed og fleksibilitet. Vores vision er at være i centrum for innovativt design og levering af professionel juridisk uddannelse, hvilket muliggør forståelse, forbindelse og transformation.

  • London

  King's University College ved Western University blev grundlagt i 1954 og er en katolsk liberal kunstuniversitetshøjskole tilknyttet et stort universitet i verdensklasse. King's studerende nyder "Det bedste fra begge verdener" - læring i små klasser ledet af fremragende fakulteter på et lille, smukt campus, mens de nyder oplevelserne ved at være en del af et omfattende universitet. Kings studerende har fuld adgang til alle faciliteter og tjenester på Western University og dimitterer med en vestlig grad.

  • Montreal

  På Kensley College er vi overbevist om, at uddannelse er den eneste nøgle til at låse dørene op til utrolige muligheder. Vi stræber efter at give enhver studerende en chance for at realisere sine drømme og regere i deres fremtid. Gennem årene troede vi på vores rødder for at definere den studerendes passion!

  • Toronto

  Fleming College har stærke lokale, regionale og globale bånd, der gør det tilpasset erhvervslivets behov og derfor behovene hos studerende, der ønsker at fremme deres karriere. Nu, takket være et partnerskab mellem Trebas Institute og Fleming College, er Flemings mest efterspurgte programmer tilgængelige i byen Midtown Toronto. Mangfoldighed, arbejdsmuligheder, underholdning, sikkerhed og rejsemuligheder gør Toronto til et ideelt sted at gennemføre et diplom- eller kandidatcertifikatprogram.

  • St. Catharines

  På Brocks Pædagogiske Fakultet giver vi lærerne de værktøjer, de skal bruge for at få succes i spidsen for klassen, ved at sætte læring i centrum for alt, hvad vi gør.

  • Toronto

  IBU er næste generations erhvervsuniversitet designet til at levere en personlig uddannelsesoplevelse. Du vil drage fordel af 1-til-1 mentoring og vejledning for at nå dine karrieremål. Din personlige akademiske rådgiver vil vejlede og støtte dig. Med klassestørrelsen begrænset til 30 studerende, vil du have mulighed for at komme i kontakt med dine kammerater og professorer.

  • Montreal

  Musitechnic blev grundlagt i 1987 i Montreal af Gilles Valiquette, en kendt musiker, komponist og singer-songwriter. Han var overbevist om, at teknologi (især computere) ville blive omdrejningspunktet for lydproduktion og musikindustrien, til det punkt, at skabe det første diplom anerkendt af Ministeriet for Undervisning og Højere Uddannelse, der udelukkende var afsat til computerstøttet lyddesign. Dette var længe før alle vidste, hvad en computermus, en MP3 eller endda internettet var.

  • Kingston

  Queen's University er højt rangeret i Canada for studerendes erfaring, idet de har en inkluderende tilgang og tilbyder læring ud over klasseværelset; denne erfaring omfatter flest klubber pr. indbygger på ethvert canadisk universitet samt et robust internationalt udvekslingsprogram med mere end 220 partnere.

  • Toronto

  Når du studerer i downtown Toronto, vil du bo, lære og arbejde i hjertet af Canadas største, mest forskelligartede økonomi. Vi tilbyder mere end 160 karrierefokuserede certifikater, diplom, postgraduate og grad programmer - et af de bredeste udvalg af fuldtids college-programmer i Canada. De fleste af vores programmer har en feltuddannelseskomponent, som giver dig en værdifuld mulighed for at arbejde og lære med industripartnere, som måske endda en dag bliver din fremtidige arbejdsgiver.

  • Ottawa

  Fremtidens virksomheder skal lede fra hjertet, med medfølelse, fantasi og formål. Vi ved, at en bedre verden er en, der er mere retfærdig og retfærdig, mere bæredygtig og omsorgsfuld. Her hos Sprott får fremtidige ledere selvtillid til at stille svære spørgsmål, til at omfavne forskellige perspektiver og være autentiske i deres ledelse. For vores studerende, alumner, fakulteter og medarbejdere er vi et fællesskab for livet.

  • Montreal

  Vanier er et engelsk college kendt for fremragende uddannelse med en række akademiske og professionelle programmer. Dette er en virkelig canadisk studerende-centreret oplevelse baseret på to campus-steder tæt på centrum af Montreal, og begge på en metrolinje.

  • Toronto

  University of Toronto blev grundlagt i 1827 og har udviklet sig til Canadas førende institution for læring, opdagelse og videnskabelse. Som et af verdens førende forskningsintensive universiteter, drevet af at opfinde og innovere, er det dedikeret til at fremme et akademisk fællesskab, hvor hvert medlems læring og stipendium kan blomstre.