Keystone logo
Canada

Bedste universiteter til Akademisk kursus Programmer i Canada 2023

Antal institutioner: 296
  • Kitchener, Canada
  • Waterloo, Canada
  • + 6 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Calgary, Canada
  • Toronto, Canada
  • + 8 Mere

  Sammenlægningen af Eurocentres og Bayswater repræsenterer en ny æra inden for international uddannelse. Vores samlede erfaring udgør et kraftcenter i den internationale uddannelsessektor i dag. Vi brænder for at skabe fællesskaber af globale tænkere og opdagelsesrejsende i ind- og udland - uanset hvad deres historie er. Vi oprettede Bayswater Education, fordi vi ønsker, at unge mennesker fra alle samfundslag skal få et kick af at opleve nye kulturer, udforske nye smagsoplevelser og lære, hvad der findes derude. Vi betragter dem som globale ånder, ligesom os selv.

  • Guelph, Canada
  • Ridgetown, Canada

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bordeaux, Frankrig
  • Lyon, Frankrig
  • + 5 Mere

  ESMA har siden sin oprettelse i 1993 tilbudt uddannelse i CG Animation & FX-cyklusen, som konstant har udviklet sig i tæt samarbejde med professionelle animationsfolk, der støtter os hvert år. Dette uddannelsesprogram, der svarer til et fransk Bac + 5 niveau (RNCP niveau 7), er nu internationalt anerkendt af den professionelle verden og støttes af de største navne inden for animation. Oplev dette kursus, der tilbydes på vores campusser i Bordeaux, Lyon, Montpellier, Nantes, Rennes & Toulouse samt i Montreal, Canada. Den engelske version af uddannelsen er tilgængelig på campusene i Lyon og Montpellier.

  • Lac la Biche, Canada
  • Boyle, Canada
  • + 4 Mere

  Udforsk uendelige muligheder og muligheder ved at studere i det smukke nordøstlige Alberta i Canada. Med en overflod af smukke søer, boreale skove og et væld af fauna og flora er denne parklignende natur en oplevelse, der helt sikkert vil efterlade et varigt indtryk på dig. Hver af vores campusser ligger i unikke byer med fantastiske historier og rige og forskelligartede historier, der venter på at blive udforsket.

  • Toronto, Canada

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Madison, USA
  • Teaneck, USA
  • + 3 Mere

  Det største private universitet i New Jersey, FDU er en non-profit, ikke-sekterisk, multicampus institution. Grundlagt i 1942, opnåede FDU fire-årig status i 1948 og godkendelse som et universitet i 1956. Universitetet tilbyder over 100 bachelor- og kandidatuddannelser, herunder ph.d.-programmer i farmaci, sygeplejepraksis, klinisk psykologi og skolepsykologi; og en AACSB-akkrediteret handelsskole. Uddannelser udbydes på to New Jersey-campusser og på to FDU-steder uden for USA: Wroxton College i Oxfordshire i England og Vancouver Campus i British Columbia, Canada.

  • Olds, Canada

  Siden begyndelsen som en landbrugs- og husholdningsskole har Olds College udvidet sit programudbud og er vokset til at tilbyde mere karrierefokuserede programmer gennem årene. Madlavnings- og sykurser udviklede sig til vores berømte modeprogram, maskinklasser er vokset til at blive landbrugs- og tungmekanikerprogrammer og landbrugsfærdigheder som udviklet sig til vores landbrugsstyrings- og havebrugsprogrammer.

  • Winnipeg, Canada

  Beliggende i Winnipeg, Manitoba, Canada, er Booth University College en kristen institution med rod i Frelsens Hærs 156-årige historie med at opfylde behovene hos samfundets mest sårbare. Vi er dybt engagerede i social retfærdighed og blander kristen tro og stringent stipendium med en passion for service. Vores tilgang til læring er forankret i akademisk ekspertise og baseret på en vision om håb, social retfærdighed og barmhjertighed for alle.

  • Paris, Frankrig
  • Montreal, Canada

  Créé en 1972 par de grands acteurs de l'immobilier, le Groupe ESPI – fondé sous statut associatif (Loi de 1901) – est un établissement d'enseignement supérieur privé dont les titres sont reconnus par l'État niveau 6 (Bac+3) et niveau 7 (Bac+5), eller diplômes d'école, og enregistrés au Répertoire National des Certifications Professionnelles (RNCP), med en cyklus Bachelor og en cyklus Master Professionnel (6 specialer). 50 ans d'existence ont permis au Groupe de s'enraciner dans l'intégralité des métiers de l'immobilier. Aujourd'hui, nos étudiants sont répartis sur les campus de Paris, Nantes, Marseille, Bordeaux, Lyon et Montpellier.

  • Toronto, Canada

  Osgoode Professional Development er den livslange læringsgren af Osgoode Hall Law School, en af Canadas førende juraskoler. OsgoodePD er kendt globalt for vores engagement i løbende innovation inden for pædagogisk teknologi og pædagogik. Vi var det første juraprogram i Canada, der tilbød fjernundervisning og har arbejdet på løbende at forbedre kvalitet, tilgængelighed og fleksibilitet. Vores vision er at være i centrum for innovativt design og levering af professionel juridisk uddannelse, hvilket muliggør forståelse, forbindelse og transformation.

  • London, Canada

  King's University College ved Western University blev grundlagt i 1954 og er en katolsk liberal kunstuniversitetshøjskole tilknyttet et stort universitet i verdensklasse. King's studerende nyder "Det bedste fra begge verdener" - læring i små klasser ledet af fremragende fakulteter på et lille, smukt campus, mens de nyder oplevelserne ved at være en del af et omfattende universitet. Kings studerende har fuld adgang til alle faciliteter og tjenester på Western University og dimitterer med en vestlig grad.

  • Montreal, Canada

  På Kensley College er vi overbevist om, at uddannelse er den eneste nøgle til at låse dørene op til utrolige muligheder. Vi stræber efter at give enhver studerende en chance for at realisere sine drømme og regere i deres fremtid. Gennem årene troede vi på vores rødder for at definere den studerendes passion!

  • Toronto, Canada

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Montreal, Canada

  Musitechnic blev grundlagt i 1987 i Montreal af Gilles Valiquette, en kendt musiker, komponist og singer-songwriter. Han var overbevist om, at teknologi (især computere) ville blive omdrejningspunktet for lydproduktion og musikindustrien, til det punkt, at skabe det første diplom anerkendt af Ministeriet for Undervisning og Højere Uddannelse, der udelukkende var afsat til computerstøttet lyddesign. Dette var længe før alle vidste, hvad en computermus, en MP3 eller endda internettet var.