Keystone logo
Bosnien og Hercegovina

Bedste universiteter til Akademisk kursus Programmer i Bosnien og Hercegovina 2024

Antal institutioner: 8
  • Sarajevo, Bosnien og Hercegovina

  University of Sarajevo er en stor og kompleks organisation, der udfører den ædle mission om at uddanne dygtige, kreative og internationalt kompetente medarbejdere på alle områder af interesse for Bosnien -Hercegovina gennem undervisning og forskning. Personalet forventes at tage fat på udfordringerne i den moderne økonomi i den europæiske og globale politiske, økonomiske, sociale og kulturelle kontekst. Universitetet er forpligtet til at forblive et autonomt akademisk fællesskab af lærere, forskere, kunstnere og studerende, der er indarbejdet i det internationale universitet og det akademiske samfund og tendenser.

  • Dvorovi, Bosnien og Hercegovina

  VISION Baseret på de hidtil opnåede resultater og nye forretningsmål har universitetet defineret en ny vision således: Universitetets vision er at blive en af lederne inden for videregående uddannelser i Republikken Srpska og Bosnien -Hercegovina . MISSION Universitetets mission er at muliggøre erhvervelse af ny viden, færdigheder og kompetencer, primært for kandidater fra Semberija og de omkringliggende regioner, derefter Republika Srpska og Bosnien -Hercegovina og fra andre interesserede lande.

  • Travnik, Bosnien og Hercegovina

  University of Travnik er det første private universitet i Bosnien -Hercegovina, der blev oprettet i 2007 på grundlag af lovbestemmelser og med støtte fra det relevante uddannelsesministerium, videnskab, kultur og sport SBK / KSB. Det udfører sin aktivitet som en videregående uddannelsesinstitution i overensstemmelse med afgørelsen fra Ministeriet for Uddannelse, Videnskab, Kultur og Sport SBK / KSB, nummer: 03-38-63 / 07 af 04.07.2007. et år og i Register over videregående uddannelsesinstitutioner er SBK / KSB indtastet under nummer 10, på side 00010, fra studieåret 2007/08. flere år. Det fulde navn på højere uddannelsesinstitution er University of Travnik . Den engelske oversættelse af universitetets navn er University of Travnik . Universitetets forkortede navn er UNT.

  • Bijeljina, Bosnien og Hercegovina

  Sinergija University er en akademisk institution grundlagt i 2005, baseret på godkendelse fra Ministeriet for Uddannelse og Kultur i Republikken Srpska og med støtte fra Singidunum University fra Beograd. Universitetet er en højere uddannelsesinstitution, der tilbyder sine studerende moderne læseplaner og undervisningsmetoder, der ligner dem på de berømte universitetscentre.

  • Banja Luka, Bosnien og Hercegovina

  Pan-europæisk universitet "APEIRON" er en uddannelsesmæssig og videnskabelig institution, der inden for sin hovedaktivitet inden for videregående uddannelser uafhængigt og/eller i samarbejde med udenlandske partnere udfører grundlæggende akademiske undersøgelser af første cyklus, specialist- og masterstudier af anden cyklus, og doktorgradsstudier af tredje cyklus. livslang læring og kontinuerlig faglig uddannelse og udvikling. Universitetet udfører også grundlæggende og anvendt forskning inden for de vigtigste videnskabelige områder inden for akkrediterede studieprogrammer samt forskning, der er i funktion af udviklingen af uddannelsesaktiviteter. Pan-europæisk universitet "APEIRON" er en undervisningsvidenskabelig, nonprofit højere uddannelsesinstitution i privat eje, der udfører sine aktiviteter på grundlag af licenser fra Undervisnings- og Kulturministeriet i Republikken Srpska. Universitetet blev oprettet i 2005 og er registreret som en videregående uddannelsesinstitution i domstolsregistret for grundretten i Banja Luka under nummer: U / I 4847/05 samt i registret over højere uddannelsesinstitutioner i Undervisningsministeriet og kultur af Republika Srpska under nummer 11-I / 08. Akkreditering: Beslutning om akkreditering nr. 01.1.3.74/16 dateret 24.3.2016. år (Agency for Accreditation of Higher Education Institutions of the Republic of Srpska). Universitetet har licens til fjernundervisning nr. 07.2- 9624-1 / 07 af 28.12.2007. flere år. Det paneuropæiske universitet udfører aktiviteten inden for videregående uddannelse i institutionen i Banja Luka og uden for sædet i licenserede studieprogrammer og cykler i Bijeljina i henhold til afgørelsen fra Undervisnings- og Kulturministeriet i Republikken Srpska nr. 07.023 / 612-86-2 / 10 af 6. september 2010; i Novi Grad ifølge afgørelsen fra Undervisnings- og Kulturministeriet i Republikken Srpska nr. 07.023 / 612-35-2 / 10 af 6. december 2010; flere år. Beslutningen om at opfylde betingelserne og tilladelserne for arbejde og gennemføre licenserede studieprogrammer er offentlige dokumenter, som det paneuropæiske universitet præsenterer for offentligheden via sit websted og på andre bekvemme måder.

  • Sarajevo, Bosnien og Hercegovina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bosnia and Herzegovina Online, Bosnien og Hercegovina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sarajevo, Bosnien og Hercegovina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...