Keystone logo
Australien

Bedste universiteter til Akademisk kursus Programmer i Australien 2024

Antal institutioner: 156
  • Toronto, Canada
  • London, Det Forenede Kongerige
  • + 5 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Surry Hills, Australien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Melbourne, Australien

  Velkommen til RGIT Australia, et af Australiens førende erhvervsuddannelsesinstitutter (VET). Hos RGIT Australia er vores studerende vores prioritet, og vi sætter en ære i deres præstationer. Vores grundlæggende mål er at give de studerende et miljø, der gør det muligt for dem at nå deres fulde potentiale.

  • Melbourne, Australien

  Ledelse og personale fra Brighton Institute Of Technology (BIT) vil gerne byde alle de nye og tilbagevendende studerende hjertelig velkommen. BIT leverer en bred vifte af nationalt anerkendte og fuldt akkrediterede kurser, der giver studerende færdigheder og viden til at komme ind i arbejdsstyrken eller Pathways til videreuddannelse.

  • Ipswich, Australien

  Ashley Institute of Training (ASH) RTO 20749 er en registreret træningsorganisation, der er godkendt til at levere nationalt anerkendte uddannelser og kvalifikationer.

  • Kangaroo Point, Australien

  Shafston har arbejdet i 25 år og uddannet studerende i både engelsksprogede og erhvervskurser. Der har været over 120.000 studerende, der er uddannet i Shafston, fra over 100 lande siden grundlæggelsen i 1996. Skolen har modtaget adskillige anerkendelser, herunder at blive bedømt som nummer 1 engelsk skole i Australien i 2013, 2014 og 2019 af Ryugaku Journal.

  • Croydon, Australien

  SMBCs akademiske læseplan er baseret på og mættet i Bibelen - Guds inspirerede ord. Undersøgelse ved SMBC giver dig en dyb og systematisk forståelse af Bibelen, dens teologi og dens anvendelse på alle aspekter af livet.

  • Shepparton, Australien

  GOTAFE er den største erhvervsuddannelsesudbyder i det regionale Victoria. GOTAFE tilbyder over 130 kurser på tværs af otte campusser og 11 kommuner med en anslået beboerbefolkning på over 240.000 mennesker. Vi servicerer i gennemsnit mere end 9.000 studerende om året, vi beskæftiger over 500 ansatte, og vi er en iboende del af de samfund, vi tjener.

  • Surry Hills, Australien

  CBC's hovedkontor ligger i Surry Hills, få minutters gang fra Central Station og inden for behagelig gåafstand fra byens største transport-, uddannelses-, sports-, regerings- og turistfaciliteter. CBC har et team af undervisere, der alle har live og relevant erfaring inden for de områder, de underviser. Trænerne skal alle have arbejdet i industrien i de sidste 2-3 år og skal bevare deres brancheerfaring. På denne måde har alle studerende adgang til den nyeste branchekendskab og kan lære de nuværende industristandarder. Vi stræber altid efter den højeste kvalitet og leverer kurser, der ikke kun er informative, men engagerende og støttende.

  • Pyrmont, Australien

  Warwick Institute of Australia (WIA) blev grundlagt i 2006 og er et omfattende moderne forretnings- og it-college beliggende i hjertet af Sydney CBD, Australien. Vi tilbyder en række nationalt anerkendte erhvervsmæssige kvalifikationer inden for softwareudvikling (IT), Marketing Management, Project Management, Business og Leadership Training.

  • Sydney, Australien

  Vi byder alle australske og internationale studerende velkommen, der er interesserede i at gennemføre et Foundation-program eller universitetsstudier. Sydney Institute of Business and Technology (SIBT) tilbyder en direkte Pathway til en universitetsgrad. Med fleksible adgangskriterier kan studerende gennemføre et SIBT-eksamensbevis og derefter gå videre til andetårsstudier af en universitetsbachelorgrad.

  • Adelaide, Australien

  Fik du ikke den australske Tertiary Admission Rank (ATAR), du ønskede? Ønsker du at ændre karriere? Vil du have et støttende læringsmiljø? Vi er stolte af at tilbyde den hurtigste Pathway til University of South Australia (UniSA), vores højt respekterede universitetspartner siden 2001.

  • Albert Park, Australien

  International Institute of Leadership Studies (IILS) tilbyder en række certificeringer til statslige organisationer, forretningsfolk, akademikere og non-profit sektorer. Disse programmer er tilgængelige via interne forelæsninger, åbne programmer og online selvstudier gennem vores virtuelle campus leveret af vores partner, Center for Leadership Certification.

  • Burwood, Australien

  Deakin College er en direkte Pathway til Deakin University. Kollegiet giver Deakin-studerendes oplevelse og støtter den vellykkede overgang til yderligere studier ved universitetet. På Deakin College deltager du i næsten 3000 australske og internationale studerende, der er tilmeldt vores kurser.

  • Sydney, Australien

  Australian Institute of Workplace Training (AIWT) er en førende Registreret Uddannelsesorganisation (RTO), der leverer kvalitetskurser til internationale og indenlandske studerende. Vores kurser er skræddersyet til vores studerende, hvilket sikrer, at de får den bedste træning og er klar til at klare enhver udfordring i fremtiden.