10 Chokolade og konfekture degrees found
- Fødevarestudier
- Gastronomi
- Chokolade og konfekture
- Europa8
- Asien1
10 Chokolade og konfekture degrees found
Udvalgte
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
Konditor-, bage- og chokoladeintensivt sommerprogram
Kursus
Fuldtid
2 uger
På campus
Engelsk
Fast-track counseling
Det intensive sommerprogram for wienerbrød, bagning og chokolade lærer om udviklingen af catalansk wienerbrød: traditionelt vs. moderne. Introduktion til chokoladeverdenen inkluderer tempereringsteknikken, fladt chokoladedesign, chokoladebonbon, chokoladeforme og kunstnerisk design. Forskellige typer brød, butterdej og viennoiserie (Ensaïmada, Coques i Tortells, Croissant, Brioix...) og catalansk hors d'oeuvre.
Udvalgte
Culinary Institute of Barcelona
Postgraduat i avanceret wienerbrød og chokolade
- Barcelona, Spanien
Certifikat efter kandidat (postgraduate)
Deltid
3 Måneder
På campus
Spanish
The Postgraduate in Advanced Pastry and Chocolate er et program designet til folk med erfaring i madlavning eller bagning, der ønsker at specialisere sig i søde retter, kende de nyeste trends og udvikle en kreativ holdning til at være forberedt på fremtiden for sektoren og differentiere sig fra hvile.
Udvalgte
Allspice Institute
CTH L2 Diplom i konditori og konditori færdigheder
- Singapore, Singapore
Diplom
Fuldtid, Deltid
12 Måneder
På campus
Engelsk
CTH-diplomet i konditori- og konditorifærdigheder giver eleverne en fremragende mulighed for at tilegne sig den nødvendige viden, der er nødvendig for at trives i et professionelt bageri, med en specialiseret vægt på færdigheder, der er relevante for skabelsen af lækre kager og bagværk.
Udvalgte
FERRANDI Paris
Introduktion til det grundlæggende i chokolade og konfekture (certifikat)
- Rennes, Frankrig
- Bordeaux, Frankrig
Certifikat
Fuldtid
2 uger
På campus
Engelsk
Programmerne "Introduktion til det grundlæggende" er designet specifikt til madentusiaster, håbefulde iværksættere eller professionelle, der søger at opdage det grundlæggende i fransk gastronomi. Gennem disse meget fordybende og praktiske programmer vil deltagerne tilegne sig det grundlæggende i professionelle teknikker, forstå arbejdsmiljøet i et professionelt køkken og mestre de mest ikoniske opskrifter fra fransk gastronomi.
Udvalgte
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Fransk og italiensk konditordiplom
- Parma, Italien
- Colorno, Italien
Diplom
Fuldtid
2 Måneder
På campus
Engelsk
Lær kunsten at skabe fransk og italiensk bagværk med French and Italian Pastry Arts Diploma, et fuldt fordybende kursus, hvor der undervises i to lande. Dette unikke program er designet til konditorelskere: 8 uger med praktisk, personlig træning 1 måneds praktik i Frankrig eller Italien (valgfrit) et prestigefyldt fælles eksamensbevis fra to internationalt anerkendte institutioner
Udvalgte
Culinary Arts Academy Switzerland
Schweizisk stordiplom i konditor- og chokoladekunst
- Port-Valais, Schweiz
Diplom
Fuldtid
3 semestre
På campus
Engelsk
Forbedre dine konfekture- og chokoladefærdigheder gennem dette schweiziske Grand Diploma i wienerbrød og chokolade. Begynd med det grundlæggende, og arbejd dig op til et højt niveau af innovativt fremtrædende ekspertise.
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Kursus på italiensk Gelato
- Turin, Italien
Kursus
Fuldtid
12 uger
På campus
Engelsk, Italiensk
Fire uger teoretiske og praktiske lektioner udført af professionelle lærere til at lære kunsten at lave italiensk is og strategier for at åbne en butik. Mulighed for at udføre en træningsperiode hos udvalgte håndværkere.
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Chokoladerie kursus
- Turin, Italien
Kursus
Fuldtid
4 Måneder
På campus
Engelsk, Italiensk
Dette kursus er velegnet til dem, der ønsker at åbne en chokoladebutik og for dem, der ønsker at blive en professionel mester Chocolatier. Kurset indeholder undervisning i vinduesskærmdesign, oprettelse af kunstneriske stykker til fremvisning samt nye chokoladeudsmykningsteknikker.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Fransk chokolade & konfekturekunst væsentlige ting
- Yssingeaux, Frankrig
Kursus
Fuldtid
2 Måneder
På campus
Engelsk
Intensive, to-måneders programmer for kulinariske og konditorentusiaster, karriereudskiftere og iværksættere.
Richmond upon Thames College
Professionelt madlavning NVQ Diploma niveau 2 (deltid)
- Online United Kingdom
Diplom
På campus
Engelsk
Det handler om at lære at lave mad. Det handler om at få en kvalifikation til at støtte en jobansøgning for at starte en karriere i cateringbranchen.
Besvar et par spørgsmål, så matcher vi dig med programmer!
Populær type af akademisk grad
Populært studieformat