Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 2 Certifikat Programmer i International økonomi 2024

2 Certifikat Programmer i International økonomi 2024

Oversigt

Certifikater og certificeringer normalt tilbyde en test eller et fast beløb af kurser for at bevise kompetence. Kun en certificering kan aktivere nogen til at være "certificeret " i noget, så vær omhyggelig med at nævne denne kvalifikation nøjagtigt på fremtiden genoptages, hvis du forfølge et certifikat.

Hvad er et certifikat i international økonomi? Dette certifikat er designet til at gøre de studerende bekendt med virkningerne af den globale handel og migration på økonomien i de forskellige lande. Feltet har flere potentielle fokuseringer, herunder international finansiering og international handel. Internationale finansverden lægger vægt på strømmen af ​​penge og dens indvirkning på valutakurserne, og international handel fokuserer på strømmen af ​​varer og tjenesteydelser, og virkningen af ​​denne strøm på et land 's ressourcer.

Studere internationale finansverden viser potentielle arbejdsgivere, at du kan forstå det store billede, og det høje effekt at transaktioner mellem enheder kan have.Dette gør succesfulde studerende mere tiltrækkende for fremtidige arbejdsgivere, især hvis certifikatet er optjent ved en højere læreanstalt.

På grund af det store antal programmer til rådighed internationalt, er det svært at komme med en konkret vurdering af omkostningerne for en international økonomi certifikat program. Hvis du ønsker at deltage i en institution, hvor omkostningerne er høje, prøv at kontakte kontoret finansiel støtte for at se, om der er nogen ledige måder at hjælpe mindske omkostningerne.

Den internationale økonomi felt egner sig til en bred vifte af karrieremuligheder. Kandidater fra disse typer af programmer er gået ind i den juridiske industri som advokater og paralegals. Andre kandidater har sat deres studier til at arbejde som økonomer, og nogle har indgået en karriere i internationale forbindelser.Nogle retshåndhævende embedsmænd og militært personel har brugt studiet af international økonomi til at uddybe deres forståelse af og for bedre at interagere med internationale tal myndighed.

Når du 're klar til at udvide din karriere muligheder ved at studere dette område, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • Certifikat
  • Økonomi
  • Økonomi
  • International økonomi
Studieområde
  • Økonomi (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat