Keystone logo

13 Certifikat Programmer i Sprog Engelsk Intensiv engelsk 2024

Filtre

Filtre

  • Certifikat
  • Sprog
  • Engelsk
  • Intensiv engelsk
Studieområde
  • Sprog (13)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Certifikat Programmer i Sprog Engelsk Intensiv engelsk

Certifikater er som regel kortvarige programmer, der er designet til at give dig specialiseret uddannelse i en ønsket karriere felt eller område af interesse. Et certifikat kan kræves eller af arbejdsgiverne anmodet om for at få ansat.

Hvad er et certifikat i intensiv engelsk? Dette certifikat giver dig de færdigheder til at tale, læse og skrive engelsk med flydende og nøjagtighed. Du vil tage kurser i læsning, skrivning, grammatik, tale og lytte. I løbet af programmet, vil du går fra dit startniveau på engelsk til avanceret færdighed. Du bliver uddannet og certificeret til at være flydende på engelsk, hvilket giver dig de nødvendige færdigheder til at arbejde og bo i engelsktalende områder rundt omkring i verden.

Afslutning af et certifikat program giver dig vigtige sprogkundskaber i mange forskellige karriere felter. Taler flydende engelsk åbner dørene for mange arbejdspladser rundt om i verden. Dette kan betyde bedre arbejdsvilkår og højere løn.Det kan betyde, at du er åbne for job højere i dit valgte karriere felt.

Mange programmer tage mindre end seks måneder at gennemføre. Udgifterne til intensive engelsk certifikat programmer kan variere meget. Omkostninger er afhængig af den konkrete skole, det land det er i, og antallet af klasser, du er forpligtet til at tage. Kontakt skolens indlæggelser kontor for oplysninger om priser.

Med en intensiv engelsk certifikat, din karriere muligheder er næsten uendelige. Et certifikat beviser, at du kan arbejde effektivt med engelsktalende i kundeservice områder, businesscenter, gæstfrihed, detailhandel, undervisning, ledelse og faglige karriere som kosmetologi, VVS, og byggeriet. Certifikat indehavere vil ikke kun vide, hvordan man håndterer engelsk forståeligt, men præcist. Parring det med en anden grad eller certifikat giver dig en ekstra kant for ansættelse.

De fleste certifikat programmer til intensiv engelsk kræver en fysisk klasseværelse, men der er online-programmer samt der udnytter online fora og videochat. Begge er bygget til at give dig den bedste miljø for læring. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.