Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Certifikat Programmer i Instruction i London, Det Forenede Kongerige 2023

1 Certifikat Programmer i Instruction i London, Det Forenede Kongerige 2023

Oversigt

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Det akademiske studie af undervisning kan indebære opstilling af læseplaner for at lette bedre læringsoplevelser. Studerende af instruktion programmer kan støde på en række uddannelsesmæssige emner, herunder praktiske instruktionsdesign teknikker og love og etik i nuværende uddannelsesmæssige praksis.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Certifikat programmer, som kan optjenes i omkring et år, består af akademiske klasser, der tilbydes på forskellige faglige og evne niveauer. Bachelor samt studerende, afhængigt af deres fagområde, kan opnå certifikater.

Læs mere

Filtre

 • Certifikat
 • Det Forenede Kongerige
 • Uddannelse
 • Instruction
 • London
Studieområde
 • Uddannelse (1)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger