Keystone logo

0 Certifikat Programmer i Naturvidenskaber Geovidenskab Geovidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • Certifikat
  • Naturvidenskaber
  • Geovidenskab
Studieområde
  • Naturvidenskaber (0)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ingen programmer opfylder dine søgekriterier. Juster venligst dine filtre.

Clear filters

Certifikat Programmer i Naturvidenskaber Geovidenskab Geovidenskab

Studerende kan vælge at forfølge et certifikat program på enten kandidat eller bachelor niveau, og kan modtage dem på alle områder fra videnskab til kunst. Et certifikat kan hjælpe unge fagfolk starte deres job med flere hands-on uddannelse og viden.

Hvad er et certifikat i geoscience? Programmer kombinerer aspekter af matematik, kemi og fysik til at studere forskellige dele af Jorden, såsom biosfæren og hydrosfæren. Der lægges normalt placeret på jordens oprindelse og klimaer. Nogle programmer kan specialisere sig i områder som økologi eller geofysik. Studerende kan forvente at studere geografi, geologi og hydrologi, samt lære at forske og arbejde i marken.

Studerende, der modtager et certifikat i geoscience er uddannet til at analysere videnskabelige data, en færdighed, der kan hjælpe dem i deres personlige liv så godt.Derudover kan certifikater hjælpe kandidater finde jobmuligheder med højere lønninger, som arbejdsgiverne vil vide, at de har de nødvendige kompetencer.

Omkostningerne i forbindelse med et certifikat i geoscience afhænger af den skole du deltage. Mange programmer kan være afsluttet i et år eller derunder. Før forpligte sig til et program, til forskerskoler forstå de sandsynlige udgifter.

Studerende med et certifikat i geoscience kan vælge at arbejde i en række områder. De kan udføre forskning på jordskælv eller vulkaner, eller arbejde med regeringen at håndtere jordens ressourcer. Andre beskæftigelsesmuligheder omfatter palæontologi og teknik. Miljøbevidste elever kan finde positioner med miljøagenturer, mens andre kan blive meteorologer på lokalt og nationalt vejrstationer. Fagligt skrå studerende kan vælge at videregive deres viden på universiteterne.

Lærde har en række muligheder for at forfølge et certifikat program. Klasser kan være enten online eller on campus. Online klasser giver eleverne mulighed for at deltage skoler over hele verden på deres egen tidsplan. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.