Keystone logo

37 Naturvidenskabelig professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig professionsbachelor
  • Sundhedspleje
Studieområde
  • Sundhedspleje (37)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Naturvidenskabelig professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje

Mange mennesker vælger at få en Associate of Science som en metode til at udvide deres karrieremuligheder og øge deres indtjeningspotentiale. Ofte er optjent under en Associate of Science program overført til en fire-årig kollegium eller universitet og anvendes mod indkøb af en bachelorgrad.

Lige hvad er en Associate of Science i Health Care? Dette program er typisk beregnet til dem, enten søger at etablere entry-level karriere inden for den spirende sundhedspleje felt eller dem, der overvejer en overførsel til en fire-årig kollegium eller universitet. Fælles områder af undersøgelsen omfatter biologi, kemi, farmakologi, flebotomi og sundhedsvidenskab, blandt andre, mens nogle programmer fokusere mere på en bestemt facet af sundhedssystemet, såsom pædiatrisk sundheds- eller sonography.

Mange kandidater af sundhedsvæsenet associate uddannelser finder, at de er mere beskæftigelsesegnede efter at have sikret den akademiske skelnen, end de var før.Mange mennesker også se deres indtjening stige betydeligt efter at tjene Associate of Science i Health Care.

På grund af stærk variation blandt programmet undervisningsafgifter omkostninger på grund af faktorer som hvor et kursus udbydes, og hvor populært det er, bør potentielle studerende forbinde direkte med indlæggelser kontor hver skole de overvejer i op-to-date undervisning satser.

De, der reelt tjener en Associate of Science i Health Care er generelt forberedt på en bred vifte af entry-level positioner inden for sundhedssektoren industrien. Mange går på at finde lønnet beskæftigelse som medicinske assistenter, medicinsk fakturering fagfolk, sygepleje assistenter eller apotek teknikere. Andre finder arbejde som sonographers, X-ray teknikere, ergoterapi assistenter eller medicinsk udstyr reparation teknikere. Andre endnu vælger at vende tilbage til skole og arbejde hen imod en Bachelor of Science i Health Care eller et beslægtet disciplin.

Mange sundhedspleje programmer udbydes online af skoler over hele verden, og vores database er et godt udgangspunkt for at få mere information om specifikke kurser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.