Keystone logo

Filtre

  • Naturvidenskabelig professionsbachelor
  • Professionsuddannelse
Studieområde
  • Professionsuddannelse (0)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Naturvidenskabelig professionsbachelor Programmer i Humanistiske professionsstudier 2024

Ingen programmer opfylder dine søgekriterier. Juster venligst dine filtre.

Naturvidenskabelig professionsbachelor Programmer i Humanistiske professionsstudier

En associeret grad er den første grad, der kan opnås gennem en uddannelsesinstitution. Det er et niveau op fra certificering og kommer før, men er ikke en forudsætning for, en bachelorgrad.

Hvad er en Associate of Science i humaniora? Dette program er også nævnt som en Associate of Science i sociologi. Som alternativ navnet antyder, humaniora er studiet af samfundsvidenskab. Studerende studerer dette emne vil typisk undersøge menneskelig adfærd og den indvirkning, det har i samfundet. Emnerne omfatter borgerlige rettigheder, kulturel lighed og etnicitet. Dette emne er ofte afgørende for dem, der forfølger en karriere i loven eller forretning, men det er nyttigt for alle, der ønsker at komme ind i dag arbejdsstyrke.

Der er mange fordele ved at forfølge en associeret grad i humaniora. At have en grad kan kvalificere professionelle til bedre betalende muligheder og giver mulighed for karriere vækst.En uddannelse i netop dette emne kan også hjælpe fagfolk forstå andre bedre for forbedrede arbejdsforhold.

Udgifterne til dette uddannelsen afhænger af skolen og dens placering. For at finde ud af den nøjagtige omkostninger, forskning skolens undervisning og gebyrmodel, som normalt kan findes på deres hjemmeside.

En Associate of Science i humaniora kan føre til en række forskellige karrierevalg. Studerende, der ønsker at blive en forsker eller analytiker i markedsføringen felt kan i høj grad drage fordel af denne grad program. Det er også et springbræt for dem, der ønsker at gøre en forskel gennem arbejde i græsrodsorganisationer, såsom fortalere for ligestillingsspørgsmål. Dette program fungerer også som et godt værktøj til alle, som ønsker at arbejde globalt og interagere med andre kulturer gennem erhvervslivet, religiøse eller juridiske felter.

Mange skoler kan rumme fuld og deltid tidsplaner enten online eller i en traditionel klasseundervisning.Nogle skoler tilbyder fleksibilitet til at deltage begge veje. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.