Keystone logo

19 Naturvidenskabelig professionsbachelor Programmer i Fødevarestudier 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig professionsbachelor
  • Fødevarestudier
Studieområde
  • Fødevarestudier (19)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

    Naturvidenskabelig professionsbachelor Programmer i Fødevarestudier

    En associeret grad ofte kommer i mange former og kan være et vigtigt næste skridt i forlængelse af din uddannelsesmæssige karriere. Uanset det felt, du ønsker at komme ind, er der typisk mange programmer til rådighed, der kan passe din specifikke situation og interesseområde.

    Hvad er en Associate of Science i Food and Beverage Studies? Det er typisk en omfattende grad til rådighed for enkeltpersoner interesseret i at forfølge en karriere i den kulinariske område. Du har måske mulighed for at lære og forberede en række fødevarer, hvorvidt en fin middag, bagværk, eller noget mere afslappet, såsom en hamburger og pommes frites. Derudover studerende i dette fagområde vil ofte lære business slutningen af ​​den kulinariske handel, og derved forstå dag-til-dag finansielle forpligtelser, der er involveret i at køre virksomheder, såsom en restaurant eller catering selskab.

    I betragtning af betydningen af ​​en uddannelse i dagens arbejdsmarked, har denne associeret grad kan give dig en ekstra fordel når de ansøger om at ønskede position som en kok, kok eller manager med en virksomhed, der har fanget din interesse.

    Omkostningerne ved denne grad kan afhænge af den skole, som du søger at deltage, og hvordan der kræves mange kurser. Med hensyn til varighed, mange associate grader er et to-årigt program. Dog kunne det tage mere eller mindre tid, afhængigt af hvor mange klasser, du vælger at tage i løbet af en given semester.

    De, der opnår en Associate of Science i mad og drikke Studies vil ofte have en finpudset baggrund i madlavning og tilberedning af mad sammen med en detaljeret viden om den forretningsmæssige side af den kulinariske industri.Uanset om du ønsker at arbejde som kok eller køkkenchef i en restaurant, som bager i et bageri, eller måske som en driftsleder inden for en catering hall, denne grad generelt gør sikker på, at du har haft den rette kombination af klasseundervisning uddannelse og hænder -on erfaring.

    Der kan være akkrediterede gymnasier og universiteter, der tilbyder en Associate of Science i Food og drikkevarer Studies. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.