Keystone logo

0 Naturvidenskabelig professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Biomedicinske studier Biokemi 2024

Filtre

Filtre

 • Naturvidenskabelig professionsbachelor
 • Sundhedspleje
 • Biomedicinske studier
Studieområde
 • Sundhedspleje (0)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Ingen programmer opfylder dine søgekriterier. Juster venligst dine filtre.

  Clear filters

  Popular degree type

  Popular education type

  Naturvidenskabelig professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Biomedicinske studier Biokemi

  Dem, der ønsker at tjene en post-sekundær grad men mangler tid eller ønske om at tilbringe fire år at forfølge en, vil måske overveje en associeret grad. Det kan afsluttes om cirka to år.

  Hvad er en associeret videnskab i biokemi? Denne gren af ​​videnskab kombinerer kemi og biologi. Det er anvendelsen af ​​kemi på undersøgelsen af ​​biologiske processer på cellulær og molekylær niveau. Derfor giver programmet studerende et fundament i kemi og biologi baseret på en forståelse for, hvordan disse videnskaber integreres. Studieordningen består typisk af kurser som biologiske principper, generel mikrobiologi, generel kemi, organisk kemi, fysisk kemi, analytisk kemi, fysik og genetik.

  Ekspertise inden for kemisk teori og principper kan hjælpe kandidater med at træffe velinformerede beslutninger under arbejdsprojekter, kritisk tænkning og problemløsning kan hjælpe dem med at blive ledere blandt kolleger, og stærke skrive- og præsentationsfærdigheder kan hjælpe dem med at kommunikere værdien af ​​deres arbejde.

  Det er vigtigt at opnå et skræddersyet skøn over forventede gebyrer, når der tages hensyn til uddannelsesmuligheder, da omkostningerne ved at tjene en associeret videnskab i biokemi afhænger af variabler som skoleundervisning og lokation.

  Biokemikere kan arbejde i et kontor eller et laboratorium, hvilket gør dette erhverv egnet til enten præference. Akademiske holdninger kræver normalt rigorøs forskning og kan involvere uddannelser af bachelor- og kandidatstuderende. Dem, der arbejder for en biotek- eller farmaceutisk virksomhed, finder sig ofte på forkant med de seneste opdagelser. Jobtitler omfatter sundhedsplejeforsker, lægeforening, klinisk forskningsassistent, toksikolog, videnskabelig laboratorietekniker, biomedicinsk videnskabsmand, analytisk kemiker, videnskabsforfatter og kvalitetschef. Uanset jobbet eller specialitet har biokemikere været drivkraften bag mange videnskabelige gennembrud, der har påvirket mange områder inden for videnskab.

  Du kan hjælpe med at forme videnskabens fremtid. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.