Keystone logo

Filtre

 • Humanistisk professionsbachelor
 • Mode
 • Modemarkedsføring
Studieområde
 • Mode (2)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  2 Humanistisk professionsbachelor Programmer i Modemarkedsføring 2024

   Humanistisk professionsbachelor Programmer i Modemarkedsføring

   Mange studerende vælger at forfølge en Associate of Arts for at få de faglige værktøjer, de behøver for at lykkes i deres karriere. Mens mange studerende straks indtaste en karrierevej efter endt uddannelse, et betydeligt antal studerende vælger at fortsætte deres uddannelse på et universitet for at forberede sig til et endnu større antal professionelle muligheder.

   Hvad er en Associate of Arts i Fashion Marketing? Disse programmer giver de studerende med de færdigheder, de behøver for at lykkes i en række af mode-fokuserede positioner. Studerende kan forvente at fuldføre en række kurser sammen med hands-on projekter og professionelle praktikophold. Kurser almindeligvis dækker emner som produktudvikling, mode design, styling, mode markedsføring, visuel merchandising, tekstiler og mode journalistik. Studerende vil oftest vælge deres kurser baseret på deres individuelle vægt. Ved afslutningen af ​​programmet, vil de studerende sandsynligvis være bevæbnet med viden og kommunikative færdigheder, de behøver for at lykkes.

   Denne Associate of Arts studieforløb kan give de studerende en række fremtidige muligheder. Kandidater vil lære værktøjer, der kan hjælpe dem med at blive mere konkurrencedygtige i den barske verden af ​​mode. Derudover vil de studerende have den viden, der kan hjælpe dem hurtigere dykke ned i deres karriere.

   Studerende kan forvente at bruge mindst to år at færdiggøre deres studium. Ændringerne omkostninger baseret på den specifikke institution og længden af ​​færdiggørelse. Studerende, der tilbringer tid på at undersøge institutioner og skabe en plan er mest ofte i stand til at finde et program, der passer til deres budget.

   Der er en række af mode relaterede jobs over hele kloden. Kandidater med en Associate of Arts i Fashion Marketing er i stand til at finde en lang række stillinger i branchen. Mange studerende finder positioner i merchandising, markedsføring og køb ved større mode selskaber.Dog kan kandidaterne også finde positioner med public relations virksomheder og magasiner, der dækker mode emner. Studerende kan forvente at udføre en række marketing opgaver, herunder at skabe visuel og skriftlig kommunikation, der hjælper med at fremme nye mode produkter.

   Associate of Arts i Fashion Marketing programmer findes i hele verden, og online programmer kan hjælpe studerende, der ikke har let adgang til traditionelle institutioner. For at finde det program, der er rigtige for dig, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.