Keystone logo

6 Humanistisk professionsbachelor Programmer i Uddannelse Grundskoleuddannelse 2024

Filtre

Filtre

 • Humanistisk professionsbachelor
 • Uddannelse
 • Grundskoleuddannelse
Studieområde
 • Uddannelse (6)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Humanistisk professionsbachelor Programmer i Uddannelse Grundskoleuddannelse

  En kunstforening kan give mange af de samme muligheder som direkte ind i et bachelorprogram. De to års værd af kurser i denne grad kan overføres til en anden skole i en fire-årig grad, eller de kan stå alene for en hurtigere adgang til branchen.

  Hvad er en associeret kunst i grundskoleuddannelse? Ofte designet til et foreløbigt program til overførsel til en bachelorgrad, forbereder en AA i grundskoleuddannelse studerende i emnet uddannelsesteori og praksis, som de anvendes til børn i folkeskoler. Relevante emner, der dækkes, kan også omfatte udvikling af den tidlige barndom, børnepasning og undervisning med særlige behov. Denne grad er velegnet til nogle indstillinger for uddannelse eller børnepasning, men bruges typisk til at gå videre til højere grader og dermed mere avancerede karrierer.

  Forfølgelse af en associeret kunst i grundskolen bygger og styrker forskellige færdigheder, der kan anvendes til ens liv og karriere. Disse inkluderer kommunikation, organisering og planlægning, kreativitet og opfindsomhed.

  Studenter på heltid kan gennemføre en Associate of Arts i så lidt som to år eller omkring tre år for mange arbejdende studerende. Dette betyder også, at programmets undervisning generelt koster mindre end en fuld fire-årig grad, med specifikke omkostninger, der varierer mellem skoler og nationer.

  En associeret kunst i grundskoleuddannelse kan give kandidater mulighed for at forfølge en karriere i en række undervisnings- og børnepasningsstillinger. Mens mange kræver en bachelorgrad, kan nogle indtastes med en AA alene. Et job som lærerassistent, der arbejder sammen med licenserede lærere i offentlige og private skoler eller efteruddannelsesprogrammer, er en mulighed, ligesom en førskolelærerposition på nogle børnepasningscentre. Nogle kandidater arbejder semi-uafhængigt som børnepasningsarbejdere, mødere eller barnepiger, der plejer børn og tilskynder til deres udvikling.

  Muligheder for fjernundervisning er også tilgængelige for associerede grader på mange skoler, og travle eller fjerntliggende studerende kan drage stor fordel af dem. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den skole, du vælger, ved at udfylde blyformularen.