Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Professionsbachelor i anvendt videnskab Programmer i Lafayette, USA 2024

1 Professionsbachelor i anvendt videnskab Programmer i Lafayette, USA 2024

Oversigt

Lafayette Byen er den fjerdestørste i staten Louisiana. Det er en stor turist-hub primært skyldte til kreoler og Cajun kulturer, som har betydelig indflydelse i regionen. Byen har fire institutioner for videregående uddannelse, der tilbyder programmer i arkitektur og sygepleje blandt mange andre.

USA er fortsat verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteterne i USA dominerer verdensranglisterne, og landet byder også på en lang række spændende uddannelsessteder. Statslige universitetssystemer er delvist subsidieret af statslige regeringer og kan have mange campusser spredt ud over hele staten med hundredtusindvis af studerende.

En Associate of Applied Science giver de studerende et solidt fundament i både specialiseret karriere uddannelse og almen uddannelse. Studerende søger en hurtig vej ind i arbejdsstyrken kan komme i skole på fuld tid og færdiggøre deres program i to år.

Læs mere

Filtre

  • Professionsbachelor i anvendt videnskab
  • USA
Studieområde
    Administrationsstudier Arkitektur Kunststudier Biovidenskab Byggeri Bæredygtighedsstudier Design Energistudier Handelsstudier Fødevarestudier
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat