Keystone logo

1 Professionsbachelor i anvendt videnskab Programmer i Ingeniørvidenskab Konstruktionsingeniørarbejde i Hammond, USA for 2024

Filtre

Filtre

 • Professionsbachelor i anvendt videnskab
 • USA
 • Ingeniørvidenskab
 • Konstruktionsingeniørarbejde
Studieområde
 • Ingeniørvidenskab (1)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Professionsbachelor i anvendt videnskab Programmer i Ingeniørvidenskab Konstruktionsingeniørarbejde

  Hammond Byen er strategisk placeret i staten Louisiana. Byen spiller hjem til en ligeligt fordelt samfund bestående af 20.000 hvide og afro-amerikanere blandt andre racer. Inden for sine grænser, kan du finde det sydøstlige Louisiana universitet etableret i 1925 blandt andre skoler, der udgør distriktet.

  Construction Engineering er et spændende felt, der samler principper for civilingeniør, konstruktionsteknik og byggeledelse. Det dækker hele livscyklussen af et byggeprojekt fra dets start til færdiggørelse.

  Studerende, der forfølger en grad i byggeteknik, vil blive fordybet i en omfattende læseplan, der dykker ned i forskellige aspekter af byggeprojekter. De får værdifuld viden inden for områder som strukturel analyse og design, geoteknisk teknik, projektledelse og byggelove og -regler.

  Kandidater kan forfølge en karriere som konstruktionsingeniører, ansvarlige for at designe og føre tilsyn med byggeprojekter for at sikre, at de afsluttes sikkert, til tiden og inden for budgettet. De kan også udforske roller som projektledere, administrere planlægning, planlægning, budgettering og udførelse af byggeprojekter. Andre kan finde arbejde som estimatorer, geotekniske ingeniører eller bygningsingeniører.

  Mens vi fortsætter med at udvikle og udvide vores byggede miljø, vil fagfolk på dette område spille en afgørende rolle i at forme en bæredygtig og effektiv fremtid for alle.

  USA er fortsat verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteterne i USA dominerer verdensranglisterne, og landet byder også på en lang række spændende uddannelsessteder. Statslige universitetssystemer er delvist subsidieret af statslige regeringer og kan have mange campusser spredt ud over hele staten med hundredtusindvis af studerende.

  En Associate of Applied Science giver de studerende et solidt fundament i både specialiseret karriere uddannelse og almen uddannelse. Studerende søger en hurtig vej ind i arbejdsstyrken kan komme i skole på fuld tid og færdiggøre deres program i to år.