Keystone logo

29 Professionsbachelor i anvendt videnskab Programmer i Design Mediedesign Grafisk design 2024

Filtre

Filtre

  • Professionsbachelor i anvendt videnskab
  • Design
  • Mediedesign
  • Grafisk design
Studieområde
  • Design (29)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Professionsbachelor i anvendt videnskab Programmer i Design Mediedesign Grafisk design

En Associate of Applied Science er et program, hvor de studerende får en langt mere hånd-on lærerig oplevelse end med andre uddannelser valg. Dette er den perfekte løsning for dem, der ønsker at fremme deres viden på et bestemt område uden at blive brændt ud på papirer og foredrag.

Hvad er en Associate of Applied Science i grafisk design? Dette program er ideelt for kunstnerisk skrå enkeltpersoner søger at gøre deres hobby til en fremragende fremtidige karriere. Deltagerne i dette program vil lære at finpudse deres karriere og rette den mod mere specifikke mål. Der er interesseret i dette område af undersøgelsen forventes at afslutte en lang række kurser spænder fra Design Principper til Project Management for Creative Karriere, Design Concepts og tendenser og Motion Media Design. Studerende vil lære og bygge videre på det grundlæggende til at udvikle mere specialiserede, ønskelige færdigheder i denne industri.

De færdigheder lært gennem dette program, uanset om specialiseret eller ej, er værdifulde både inde og ude af den professionelle arena. Kunstneriske færdigheder tjene som en glimrende hobby, mens fremme af strenge standarder og sans for detaljer tilbyde et samlet løft til planlægning evner. Studerende vil også lære en hel mange værdifulde færdigheder med hensyn til teknologi.

Omkostningerne forbundet med at udfylde dette program i grafisk design er svært at lokalisere, fordi det varierer så meget mellem lande og forskellige institutioner. Det er altid klogt for enhver potentielle studerende til at tage et øjeblik at forskning prissammenligninger før du foretager en forpligtelse.

Grafisk design er et voksende karriere område, især da interesse i reklamer og andre marketing medier stiger.Nogle positioner, dem med en Associate of Applied Science i dette område kan forvente at finde ved afslutningen omfatter reklame layout, grafisk design, aviser, sign selskaber, grafisk industri, silketryk og forlag.

Der er et stort antal af muligheder til rådighed for dem, der søger uddannelse på dette område, herunder online-kurser for internationale studerende eller dem, der kræver lidt mere fleksibilitet i deres tidsplan. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.