Keystone logo

44 Professionsbachelor i anvendt videnskab Programmer i Fødevarestudier 2024

Filtre

Filtre

  • Professionsbachelor i anvendt videnskab
  • Fødevarestudier
Studieområde
  • Fødevarestudier (44)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

    Professionsbachelor i anvendt videnskab Programmer i Fødevarestudier

    Den Associate of Applied Science er en internationalt anerkendt uddannelsesniveau skænket studerende, der effektivt gennemfører omkring to års kurser vedrørende en bestemt akademisk disciplin. Ofte er Associate of Applied Science tildelt efter intensive studier af videnskab eller teknologi-baserede emner.

    Lige hvad er en Associate of Applied Science i mad og drikke Studies? Beregnet til dem, der ønsker at etablere givende karriere inden for restaurationsbranchen eller den kulinariske kunst, søger dette program til at give de studerende de værktøjer og skillset nødvendigt at indtaste enten felt. Fælles områder af undersøgelsen omfatter forskellige restaurant, resort og gæstfrihed indstillinger, fødevarevidenskab og grundlæggende mad og drikke ledelse. Yderligere opmærksomhed er ofte givet til personalemæssige teknikker og overvejelser, menu planlægning, spisestue management teknikker og lagerstyring, blandt beslægtede områder.

    Ofte kandidater af mad og drikke undersøgelser programmer finder de er kvalificerede til et større antal stillinger, end de var før fastgørelse af graden. Mange rapporterer også stærkere indtjening efter indhentet Associate of Applied Science i Food og drikkevarer Studies.

    Undervisningen omkostninger til mad og drikke undersøgelser programmer svinge betydeligt på grund af variabler såsom hvordan populære et bestemt program er, og hvor i verden skolen tilbyder det er placeret. Den indlæggelser kontor hver skole med et program af interesse er et godt sted at spørge mere om privattimer detaljerne.

    De fleste kandidater, der tjener Associate of Applied Science i mad og drikke Studies gå på arbejde inden for enten den gæstfrihed sektor eller inden for den kulinariske kunst. Almindelige karriereveje omfatter, at en mad og drikke direktør, catering manager, restaurant manager eller general manager.Andre går på at arbejde som kokke, wienerbrød kokke, linje kokke eller lagerstyring specialister, mens nogle arbejde som fødevarer eller spiritus marketing repræsentanter.

    Mange online programmer vedrørende mad og drikke undersøgelser og restaurationsbranchen tilbydes af skolerne rundt omkring på kloden og diskuteres mere detaljeret i databasen. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.