Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Professionsbachelor i anvendt videnskab Programmer i Virksomhedsadministration i Great Falls, USA 2023

1 Professionsbachelor i anvendt videnskab Programmer i Virksomhedsadministration i Great Falls, USA 2023

Oversigt

Great Falls, Montana er ikke kun hjemsted for verdens korteste flod, men også mere end 58.000 indbyggere. De 40 skoler findes her udgør en formidabel uddannelsessystem, der er afsluttet ved to højere læreanstalter, der tilbyder forskellige programmer.

Erhvervsøkonomi beskæftiger sig med de aktiviteter, der skal gennemføres for at opretholde en vis standard af operationer i en organisation. Studerende studerer dette felt kan lære om ledelse, beslutningstagning, finansiering, markedsføring og produktivitet.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

En associeret af anvendt videnskab er et program for undersøgelse, der har udarbejdet studerende til entry level position i en lang række områder. Studerende, der ind dette program har typisk den målsætning om at arbejde straks efter endt uddannelse i stedet for at forfølge yderligere undersøgelse.

Læs mere

Filtre

 • Professionsbachelor i anvendt videnskab
 • USA
 • Handelsstudier
 • Virksomhedsadministration
 • Great Falls
Studieområde
 • Handelsstudier (1)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger