Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 3 Professionsbachelor Programmer i Visuelt design 2024

3 Professionsbachelor Programmer i Visuelt design 2024

Oversigt

En associeret grad er normalt tildeles af et universitet efter afslutningen af ​​to års studier. Hvis du ikke har tid til at forpligte sig til en bachelorgrad, kan en associeret grad være et godt alternativ.

Hvad er en associeret grad i visuel design? Denne type program ofte placerer fokus på kunst, der involverer en form for visuel produkt, uanset om der er en konkret arbejde lavet med en mellemlang eller en scene produktion. Studerende kan vælge at specialisere sig i grafisk design, teater kunst eller visuelle kunst, eller de kan vælge at modtage en generel uddannelse i alle aspekter af fagområde. Fælles kurser studerende tager omfatter farve teori, foto billedredigering, musikforståelse, typografi, sæt konstruktion, der handler, dramatik, lede, kunsthistorie eller fotografering.

Studerende, der modtager specialiseret uddannelse med en associeret grad ofte forhandle højere lønninger og flere beskæftigelsesmuligheder i forskellige brancher.Kandidater også typisk have bedre disciplin i deres kunst end ellers.

Hver associeret grad program i visuelt design kan have forskellige priser og gebyrer på grund af en række faktorer. Skolen, land, og antallet af kurser alle indflydelse omkostninger.

De, der forfølger visuelt design normalt ser frem til en bred vifte af karrieremuligheder i en række industrier. Nogle vælger at blive kunst lærere, skuespillere, provision-baserede kunstnere eller grafiske designere og andre kandidater finder beskæftigelse i reklamebureauer, designstudier, public relations virksomheder eller endda deres egne virksomheder. Mennesker med en baggrund i visuelt design værdiansættes på mange områder, hvor kunsten skal fremstilles. En associeret grad kan anvendes som et springbræt til at fuldføre en bachelor 's grad.

At tage sig tid til at lære dit håndværk har aldrig været nemmere med mange online og globale muligheder. Begynd at tjene din associeret grad i visuelt design, og crack åbne potentialet i din kreativitet.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

 • Professionsbachelor
 • Design
 • Visuelt design
Studieområde
 • Design (3)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat