3 Mad- og drikkevareledelse Professionsbachelor degrees found
- Professionsbachelor
- Fødevarestudier
- Mad- og drikkevarevirksomhed
- Mad- og drikkevareledelse
- Nordamerika3
3 Mad- og drikkevareledelse Professionsbachelor degrees found
Chippewa Valley Technical College
KULINÆR LEDELSE
- Online USA
Professionsbachelor
På campus
Engelsk
Fødevareservicebranchen er en af områdets førende arbejdsgivere, og CVTC besvarer efterspørgslen efter disse karrierer med en ny to-årig associeret grad i kulinarisk ledelse.
JNA Institute Of Culinary Arts
Associate of Specialized Technology (AST) i kulinarisk kunst / restaurantadministration
- Online USA
Professionsbachelor
På campus
Engelsk
Vores accelererede program for ledelse af kulinarisk kunst og restaurant er designet til at forberede den studerende på start-niveau front eller back-of-house ledelse ansættelse gennem en kombination af forelæsning, praktiske laboratorier, demonstrationer og projekter.
Massasoit Community College
Kulinariske kunst
- Online USA
Professionsbachelor
På campus
Engelsk
Culinary Arts-programmet på Massasoit forbereder eleverne til at komme ind i det mangfoldige og spændende felt inden for foodservice.
Besvar et par spørgsmål, så matcher vi dig med programmer!
Populær type af akademisk grad
Vis mindre
Populært studieformat
Populære steder
Professionsbachelor Programmer i Fødevarestudier Mad- og drikkevarevirksomhed Mad- og drikkevareledelse
En associeret grad indebærer omkring halvdelen af mængden af tid og kurser som en bachelorgrad. Mange studerende, der studerer for dette program, behandler det som et skridt mod at opnå en bachelorgrad, mens andre bruger den til at udvide deres jobmuligheder til at omfatte stillinger, der kræver nogle akademiske kvalifikationer.
Hvad er en associeret grad inden for mad og drikkevarer? En sådan grad tilbyder studerende kursusaktiviteter og praktisk træning inden for kulinariske kunst. Programmerne varierer i koncentrationer og titler, men denne tilbyder normalt studier i ledelses- og lagerstyringsteknikker og madlavning eller menuplanlægning. Studerende kan lære at bruge specifikt udstyr, følge sanitetsbestemmelser, udnytte professionel kundeservice og skabe bestemte køkkener.
Med en associeret grad inden for mad og drikkevareforvaltning kan eleverne udvikle færdigheder, der er afgørende for deres faglige og personlige liv. Ledelse, interpersonel kommunikation og kundeservice færdigheder kan gøre eleverne gode kandidater til en række job, især inden for hospitalsbranchen.
Denne type grad tager normalt cirka to år at fuldføre med fuldtidsstudiet, og omkostningerne varierer på tværs af institutioner og lande. For bedre at forstå omkostningsforventningerne skal du kontakte eventuelle interesserede skoler og spørge om tilmelding.
De med en associeret grad inden for mad og drikkevareforvaltning kan finde beskæftigelse inden for en række områder og brancher. Mulige stillinger er hovedkokke eller linjekokke indenfor restauranter, corporate eller personlige kokke eller mad og drikkeforvaltere. Nogle studerende fortsætter med at åbne virksomheder som deres egne restauranter eller bagerier, mens andre deltager i yderligere intensiv træning for at blive avancerede culinarians som gourmet kokke eller kokke med speciale i etnisk køkken.
En grad af denne type er perfekt til dem med kulinariske lidenskaber. For at finde tilgængelige skoler og egnede programmer, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.