Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 2 Professionsbachelor Programmer i Komposition 2024

2 Professionsbachelor Programmer i Komposition 2024

Oversigt

En associeret grad er en grad, der typisk tager en fuldtidsstuderende to år at opnå. Fokus kan være på et bestemt felt eller på generelle uddannelseskurser. Mange studerende, der gennemfører en associeret grad, er garanteret accept i bacheloruddannelser, der er mere akademisk krævende.
Hvad er en associeret grad i komposition, så? I stedet for generelle uddannelseskurser fokuserer et associeret program i komposition på de kurser, der er nødvendige for musikens sammensætning. Da mange musikstudere foretrækker at ikke bruge to år på at tage uafhængige generelle uddannelseskurser, før de rent faktisk studerer musik, er en Associate in Composition ideel, fordi det kræver flere musikklasser end andre typer af klasser.
Studerende i associerede programmer lærer de væsentlige færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i den akademiske verden, såsom skrivning og organisation, samtidig med at de opbygger de tekniske færdigheder til deres område, herunder komponere musik og spilleinstrumenter.
Gennemførelsen af ​​et associeret program er ofte en tid og pengebesparende. Da et associeret program tager mindre tid end en bacheloruddannelse, har associerede grader tendens til at være meget mere omkostningseffektive end fire års grader. Nogle universiteter har endda rabat på kurser taget for en associeret grad, men det varierer fra universitet.
For studerende, der håber at komme ind i kompositionsverdenen og finde karrierer i at skrive filmresultater, komponere orkesterstykker eller arbejde i kunstkritik, er en associeret grad en god start. Mange job er til rådighed straks, når der opnås en associeret grad i komposition. Musik er overalt i verden i dag, fra reklamer til performance teater. Kompetente komponister er nødvendige for hver musikalsk score, om de skal skrive, redigere den eller rette den.
Mange universiteter over hele verden har associerede programmer til rådighed. Studerende kan drage fordel af de mange kvalitetsprogrammer rundt omkring i verden med online kurser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Professionsbachelor
  • Scenekunst
  • Musik
  • Komposition
Studieområde
  • Scenekunst (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat