Keystone logo

Filtre

 • Professionsbachelor
 • Ledelsesstudier
 • Eventledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (3)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  3 Professionsbachelor Programmer i Eventledelse 2024

   Professionsbachelor Programmer i Eventledelse

   Associate grader er typisk designet til færdiggørelse over to års studier. Afhængigt af fagområdet kan en associeret grad enten opfylde uddannelseskravene til en karriere eller forberede dig til at gå videre til yderligere skolegang for at positionere dig selv til et fremtidigt job.

   Hvad er en associeret grad i event management? Denne kurser lærer dig de nødvendige færdigheder til at planlægge begivenheder af forskellige størrelser og kompleksiteter. Indskrive på forvaltning af gæstfrihed ved at tage et kursus i drikkevareforvaltning, efterfulgt af et kursus i menneskelige relationer. Eller måske rejser og turisme ledelse er mere din stil? Nøglekursusaktiviteter omfatter planlægning af en tur til et turistmål, rejse til stedet og skabe en præsentation der fremhæver rejsen.

   En associeret grad i arrangementshåndtering kan hjælpe dig med at skaffe flere nye færdigheder, samt skærpe andre. Lær vigtige kommunikationsfærdigheder, der er nødvendige for at lede forskellige personlighedsstile.Træn fra ledere i branchen, så du kan være bedre forberedt på at administrere fremragende service, en hjørnesten i event management. Endelig lær hvordan du finjusterer din opmærksomhed på detaljer, så du ikke går glip af en vigtig detaljer i en begivenhed.

   Udgifter til en associeret grad i arrangementshåndtering kan variere afhængigt af skole og placering. Varighed for fuldtidsstuderende er typisk op til to år.

   Der er flere forskellige karriereveje, som du kan udforske efter at have fået en associeret grad i event management. Karriere i indstillinger som kasinoer, konventetjenester, restauranter og byggestyring er alle ganske populære hos kandidater. Du kan forfølge stillinger som direktør for restaurantoperationer, community development manager, arrangementskoordinator, private arrangementsdirektør, executive assistent, foodservice manager, banket event operations manager og meget mere.

   Der er et par forskellige muligheder, når du beslutter dig for, hvor du skal begynde din begivenhedsledelse. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.