Keystone logo

10 Professionsbachelor Programmer i Naturvidenskaber Biologi 2024

Filtre

Filtre

  • Professionsbachelor
  • Naturvidenskaber
  • Biologi
Studieområde
  • Naturvidenskaber (10)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Professionsbachelor Programmer i Naturvidenskaber Biologi

Studerer til en associeret grad i biologi er en fantastisk måde at lære om naturvidenskab uden tid engagement der kræves for en bachelorgrad. Det tager omkring to år at gennemføre en associeret grad, mens de studerer på fuld tid, og mange skoler tilbyder deltidsansatte muligheder og nat klasser for utraditionel studerende, der har beskæftigelse eller familiemæssige forpligtelser.

Hvad er en associeret grad i biologi? Studerende for denne grad lære de grundlæggende elementer i den menneskelige biologi og naturlige biologi for at forberede arbejdsstyrken eller til en efterfølgende bachelorgrad i biokemi, botanik, miljømæssige og vildtforvaltning, eller medicin. Studerende typisk lære at identificere og mærke forskellige typer af celler og hvordan den menneskelige genom funktioner. De kan blive undervist de grundlæggende principper for ernæring og hvordan kroppen behandler vitaminer og mineraler.

Ved at lære om den videnskabelige metode, kan eleverne opnå færdigheder til at udføre lab forsøg og præcist at registrere og vurdere data. De har også ofte få teamwork og problemløsning erfaring, som er værdifulde aktiver som eleverne forberede sig på at opsøge beskæftigelsesmuligheder med branchefolk.

Prisen for en associeret grad i biologi varierer afhængigt af land og institutionen. Kommende studerende kan lære om omkostningerne ved at planlægge et møde med en indrømmelse rådgiver.

Kandidater ofte karrieremuligheder i en bred vifte af naturvidenskabelige industrier. Mange arbejder som laboranter, indsamling af prøver, der udfører test, vedligeholdelse af materiel og skrive rapporter. De gør dette for medicinske og sundhedspleje laboratorier eller til føderale og statslige regeringer på beskyttede områder og vildtreservater.Uanset om det er at arbejde på at udvikle en kur mod sygdomme som forsker eller gemme en truet art af plante som en bevarende, en grad i biologi er en mulighed for at specialisere sig i en fascinerende videnskabelig felt, der har et behov for kvalificeret arbejdskraft.

Universiteter og community colleges tilbyder ofte let tilmelding til en associeret grad, med fleksible planlægningsmuligheder og betaling planer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.