Keystone logo

8 Avanceret diplomuddannelse Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Hotelvirksomhed 2024

Filtre

Filtre

  • Avanceret diplomuddannelse
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Hotelvirksomhed
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (8)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Avanceret diplomuddannelse Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Hotelvirksomhed

Et avanceret diplom i gæstfrihed giver de studerende med bevis for beherskelse af de færdigheder, der kræves for at mesterligt håndtere enhver gæstfrihed-relaterede virksomhed fra top til bund. Dette diplom viser indehaveren har gennemført specifikke kurser, der kræves for honing af disse færdigheder og markerer dem som arbejder-klar på dette område.

Hvad er en avanceret diplom i gæstfrihed? Denne avancerede grad er tjent gennem færdiggørelsen af ​​flere kurser på en institution. Mens færdiggøre det valgte program, vil deltagerne forventes at tage centrale kurser, hvor de vil lære at håndtere mangfoldighed på arbejdspladsen, styre økonomien og operationelle planer, udvikle og implementere en forretningsplan, styre kundeservice, rekruttere og direkte personale, og føre og styre andre. At lære disse grundlæggende vil tjene alle, der leder til at arbejde i et miljø, såsom en restaurant, hotel, catering, eller enhver anden virksomhed primært forbundet med gæstfrihed.

Modtagelse af en avanceret diplom i gæstfrihed ikke blot giver borgerne en bedre chance for en flot position med god løn, men også er med til at indgyde værdifulde og sunde færdigheder involverer ledelse, planlægning og økonomisk ansvar, der kan hjælpe i andre aspekter af livet.

Omkostningerne forbundet med at få en avanceret diplom i gæstfrihed er ikke beton. Prisen afhænger af det land og institution, hvor kurset er taget. Det anslås, dette program kan tage omkring 12 måneder at gennemføre, hvis en deltager tager kurser på fuld tid.

I den nuværende økonomi, job i gæstfrihed område er i høj efterspørgsel. Der er en bred vifte af karriereforløb til rådighed, især for dem, der hævder en avanceret eksamensbevis. Office manager, salgsassistent, direktør for operationer, værelse arbejdsbier, Business Development Manager, og nat revisor er alle positioner, som dette certifikat potentielt kunne finde anvendelse.Hver stilling kræver et strejf af lederskab, som kun kan udvikles med en ordentlig vejledning.

Ansøgning om et program, der tilbyder et avanceret diplom i gæstfrihed kan tilbyde færdigheder, som kan hjælpe alle, både inden for og uden for den professionelle verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.