Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 5 Avanceret diplomuddannelse Programmer i Boligindretning 2023

5 Avanceret diplomuddannelse Programmer i Boligindretning 2023

Oversigt

Akademiske institutioner verden over giver en avanceret eksamensbevis til studerende, der afslutter bestemt kursus pensum og krav i forbindelse med et bestemt felt. Den nødvendige tid til at tjene en avanceret diplom varierer baseret på skolen og emnet.

Du undrer dig måske, hvad er en avanceret diplom i indretning? Kandidater i dette program udvikle og forbedre viden og færdigheder afgørende for tekniske og kreative løsninger for institutionelle, erhverv og boliger indeklima. De er udstyret til forskning, analysere og integrere deres viden til effektive, komfortable, sikre og æstetiske interiør design. Kursusaktiviteter omfatter en kombination af klasseundervisning studier og praktisk anvendelse af projekter. Klasser såsom forske globale design tendenser, konceptet udforskning, designe til store kommercielle interiør, computerstøttet design for interiør, møbler og inventar, design management og udvikling af design færdigheder er et par muligheder.

Fordele ved en avanceret diplom omfatter øget karriere og potentiel løn. Kandidater vil også være udstyret med de færdigheder til at udvikle bæredygtige designs projekt, skabe digitale præsentationer, overveje funktionalitet og æstetik af plads planlægning og byggeri, og forske i de nuværende design tendenser.

Omkostningerne varierer mellem universiteter og længden af ​​programmet, som typisk er et til to år. Derfor skal eleverne bede om oplysninger fra de enkelte skoler for at sikre, at det lever op til deres mål.

Studerende tjener en interiør design avanceret diplom er i høj efterspørgsel i hele verden i en lang række industrier, herunder kunstgallerier, reklame, public relations, byggeri, hotel, detail og industri.Karrieremuligheder omfatter indretning praktiserende læge, arkitektonisk indretningsarkitekt, design projekt administrator, bolig design manager, indretning arkitekt, kommerciel design konsulent og freelance indretningsarkitekt.

Fordi dette program er et meget ønsket international eksamensbevis, mange skoler tilbyder fjernundervisning moduler. For at finde den bedste skole for dig, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

 • Avanceret diplomuddannelse
 • Design
 • Boligindretning
Studieområde
 • Design (5)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat