Keystone logo

15 Britisk A-level Programmer i Naturvidenskaber Matematik 2024

Filtre

Filtre

  • Britisk A-level
  • Naturvidenskaber
  • Matematik
Studieområde
  • Naturvidenskaber (15)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Britisk A-level Programmer i Naturvidenskaber Matematik

A-niveauer er kurser, der er fokuseret på et akademisk eller et fagrelateret emne. Generelt giver denne form for uddannelse de studerende de nødvendige kvalifikationer til at forfølge en bachelorgrad eller karriere.

Hvad er A-niveauer i matematik? Disse kurser lærer normalt eleverne hvordan man løser problemer, genkender mønstre og formulerer formodninger ved hjælp af numeriske beregninger. Studerende kan muligvis vælge læring moduler baseret på deres karriere interesser. For eksempel kan personer, der er interesserede i at blive biologer, fokusere på statistik. Ligeledes kan de, der er interesseret i teknik og fysik, opfordres til at tage et mekanik modul. Kursusemner kan omfatte calculus, komplekse tal, differentialligninger, beslutningsmatematik og rene matematik.

De, der tager A-niveauer i matematik udvikler normalt evner med fradrag og logisk analyse, som kan være nyttige ved at lancere en ny karriere på en række områder. Disse personer har tendens til at udvikle stærke problemløsende evner, som kan bruges i forskellige aspekter af livet.

Akademiske intuitioner opkræver forskellige gebyrer for A-niveauer i matematik. Omkostningerne vil variere baseret på faktorer som antallet af kurser, en individ tager. Studerende opfordres til at stille spørgsmål om undervisning, gebyrer eller udgifter til skolerne af deres interesse.

A-niveauer i matematik kan forberede kandidater til en mangfoldighed af karriere. Regeringen, industri, uddannelse og privat sektor er store arbejdsgivere. Samlet set er der stærk jobskabelse på dette område. Denne vækst varierer imidlertid afhængigt af besættelsen. Der er typisk en stor efterspørgsel efter arbejdere inden for medicinalindustrien og medicinindustrien samt videnskabelig forskning og udvikling. Undervisning, biotek, kryptografi, datalogi, statistik, økonomi, matematisk modellering er andre populære erhverv. Derudover kan fagfolk med baggrund i matematik fungere som systemanalytikere, meteorologer, computeranalytikere, revisorer, softwareingeniører eller webudviklere.

Internetbaserede A-niveauer i matematik tilbydes af mange akademiske institutioner rundt om i verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.