Læs den officielle beskrivelse

Vores populære International Winter Young Learner kursus er perfekt til teenagere mellem 13 og 17 år. 12-årige kan deltage i vores kursus, hvis deres forældre vil give dem mulighed for at gå til og fra skolen alene. Det er designet til at være interaktivt og behageligt - for at sikre, at du bliver sikker på at tale engelsk.

Vi leverer et sikkert, velstruktureret og livligt miljø, hvor der er masser af latter og sjov og kan garantere at teenagere virkelig vil have en vidunderlig tid!

Engelske lektioner

Vi tilbyder engelsksprogskurser af høj kvalitet til alle niveauer af engelsk læring - fra begynder til avanceret. Vores klassestørrelser sikrer, at du får individuel opmærksomhed og ekspertundervisning, når du studerer engelsk med os.

I løbet af dine lektioner vil du fokusere på at forbedre din engelsk på alle de centrale færdigheder inden for tale, læsning, skrivning, lytning og selvfølgelig grammatik. Vores vidunderlige lærere sørger for at du arbejder hårdt i klassen, lærer meget i løbet af din tid på Loxdale og har det sjovt!

Du vil også have mulighed for at lære lidt mere om Storbritannien, da hver uge studerende har undervisning, der udforsker britisk kultur. Du vil også lære om de steder, du vil besøge under din weekend ture.

Sociale aktiviteter

Vi tilbyder et spændende program for eftermiddag og aften sociale aktiviteter til vores unge elever. Alle aktiviteter og ture bliver overvåget og undervist af vores medarbejdere.

Når du ikke har lektioner, kan du vælge mellem forskellige aktiviteter som sangundervisning, kageindretning, madlavning, kunst, film, brætspil og sport, herunder fodbold, volleyball, badminton og bordtennis. Der er også besøg på Royal Pavilion, Sealife Center, Marina, stranden og lokale museer for dig at nyde.

Og der er masser at lave om aftenen. Med quizzer, sport, holdspil, film, sociale aftener, bowling, biograf, karaoke, talent shows, grill og mange flere.

I weekenden kan du deltage i en af ​​vores ture til steder som London, Bath, Portsmouth, Oxford, Cambridge og Windsor. Der er virkelig noget for enhver smag!

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Loxdale English Centre »

This course is Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
2 - 6 uger
Fuldtid
Price
- Pris afhænger af type indkvartering og opholdets længde.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019