Wienerbrød grundlæggende certifikat
Le Cordon Bleu Mexico
Nøgleinformation
Vælg placering
Campus placering
Buenavista, Mexico
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, Spanish
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Pastry Basic Certifikat
Bliver undervist alle vores uddannelser og kurser i Le Cordon Bleu Mexico - Universidad Anahuac Norte.
Skole cykler for dette certifikat er i januar, april, juli og august.
I dette certifikat har vi spansk til engelsk oversætter.
Introducerer eleverne til en verden af wienerbrød og kager, som giver de tekniske og grundlæggende færdigheder og teknikker, der er nødvendige. De demonstration lektioner og praktiske klasser er rettet mod at arbejde med wienerbrød, cremer og kager og udarbejdelse af mere traditionelle buddinger. Under klasser, studerende får også at vide, mulighederne for hvert produkt gennem sin oprindelse og historie.
Dette certifikat er givet 2 dage om ugen
6 timer pr dag
Den samlede pris inkluderer:
- 2 Le Cordon Bleu 's fuldender uniformer
- Knive dokumentmappe og køkkenredskaber (Hvis du deltog Cuisine Diploma, kan vi ikke give dig en anden mappe, det er kun én for alle Le Grand diplôme)
- Par køkken sko
- Pastry bog
- Ingredienser
- Opskrift
- Grundlæggende Pastry Certifikat