Læs den officielle beskrivelse

Curriculum

Læringsplanens mål er:

 1. Undervisning og træning på engelsk
 2. At fortælle internationale studerende med de uddannelsesmæssige metoder for videregående uddannelsesinstitutioner i USA.

kursus beskrivelse

Heltidsstuderende i det intensive engelskprogram deltager i mindst 21 timer om ugen. I løbet af efteråret og forårssemesterne følger eleverne den almindelige universitets kalender og tidsplan for mandag / onsdag / fredag ​​klasser på 50 minutter og tirsdag / torsdag klasser på 75 minutter hver.

Detaljerede kursusbeskrivelser

Core Curriculum

 • Læsning

Læsekurset er designet til at forbedre færdigheder og strategier til forbedring af læsning gennem omfattende og intensiv læsning.

 • Ordforråd

Studerende vil lære generelle og akademiske ordforråd samt almindelige idiomer og øve dem i en række mundtlige og læsende aktiviteter.

 • Skrive / Studiefærdigheder

I dette kursus skal eleverne praktisere generelle skriftlige færdigheder samt den type skriftlige færdigheder, der er nødvendige for akademisk arbejde, såsom opsummering, omskrivning, forskning, deltagelse i diskussioner og præsentationer af forsket materiale. Avancerede studerende vil lære at bruge universitetsbiblioteket til forskning og skal skrive et forskningspapir. Derudover bliver eleverne bekendt med grundlæggende computeroperationer, såsom tekstbehandling, e-mail og adgang til World Wide Web.

 • Grammatik

Grammatik Kurset fokuserer på læring af strukturer gennem mundtlige og skriftlige kommunikative aktiviteter.

 • Amerikansk kultur

Den amerikanske kulturkursus undersøger målrettede områder af amerikansk kultur ved at analysere sin kultur, told og værdier gennem aflæsninger, video, diskussion, undersøgelser, interviews, gæstehøjttalere og korte udflugter. Eleverne opfordres til at deltage aktivt i at finde ud af om amerikansk kultur ved at kommunikere med modersmål om emner, der er relevante for deres eget liv og karriere.

 • Kommunikationsegenskaber

Kommunikationsfærdigheder klassen er designet til at maksimere muligheder for at tale og lytte til engelsk. Studerende engagerer sig i en række par, små grupper og hele klasses aktiviteter, der giver en meningsfuld praksis for at forbedre oral velfærd. Aktiviteterne omfatter diskussioner, interviews, undersøgelser, udtryk for meninger, rollespil, taler og debatter, der er grupperet omkring relevante temaer. Studerende praktiserer også vokaler og konsonanter, som typisk er vanskelige for internationale studerende og stress, rytme og intonationsmønstre af talt engelsk.

Valgfrie kurser

 • Individualiseret læring

Den Individualized Learning kursus er baseret i CALL Lab. Studerende vil modtage instruktion om, hvordan man bruger computere og CALL Lab-materialer til at forbedre deres engelskkundskaber. Studerende kan bruge denne gang til at fokusere på individuelle interesser eller problemområder. En række sprogindlæringsteknologier og materialer er til rådighed for eleverne til at arbejde i deres eget tempo: cd'er og computerprogrammer, World Wide Web, email og diskussionslister, omfattende lytteressourcer (kassettebånd), læsematerialer og videobånd.

 • TOEFL forberedelse

TOEFL-forberedelsesforløbet fokuserer på de strategier, færdigheder og praksis, som eleverne skal øge deres TOEFL-score. Studerende praktiserer en række aktiviteter designet til at løse problemområderne i TOEFL, analysere korrekte og forkerte svar og udøve de 3 afsnit af testen.

 • Erhverv Engelsk / TOEIC

The Business English kursus tilbyder praktik på engelsk til erhvervsmæssige og professionelle situationer. Aktiviteterne omfatter drøftelser, læring af forretningsordforråd og skrivning til forretningssituationer. TOEIC (Test of English for International Communication) praktiseres og administreres også.

 • Læse Workshop

Læsesedlen er designet til, at eleverne kan øge læsningshastigheden og forståelsen ved hjælp af en række kontrollerede individuelle øvelser.

ESL kreditkurser

 • ESL 140: ESL akademisk læsning og skrivning
 • ESL 240: ESL Forskning og Skrivning
 • ESL 250: ESL taler og lytter
 • ESL 350: ITA Fluency

16 ugers semester og 21 timers undervisning pr. Uge

Ansøgningsfrister * VIGTIGT BEMÆRK: Ovennævnte beløb er opgjort for at formidle sandsynlige udgifter. Disse beløb kan ændres.

 • Sommer semester: 23. marts
 • Efterårssemester: 1. juni - ansøgning, 1. juli - alle dokumenter
 • Forårssemester: 1. oktober - ansøgning, 1. november - alle dokumenter

Tilbagebetale

For studerende, der har betalt for deres program og anmoder om refusion, henvises til WVU-politikken vedrørende refusion. Linket er:

href = "http://studentaccounts.wvu.edu/refunds/reduction_schedule

Program undervist i:
Engelsk
This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
6 - 15 uger
Deltid
Fuldtid
Price
2,571 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date