Voksen-program

Generelt

Program beskrivelse

Atlantic SEALVores motto for vellykket sprogtilegnelse er: "Hvis du ikke ønsker at miste det, brug det!" Så vi giver vores studerende masser af muligheder for at gøre det. Ordforråd bygning og samtale lektioner er knyttet til fritids-programmer, så vores studerende kan nyde og værdsætte Irlands kulturelle, historiske og naturlige arv samtidig lægge deres sprogundervisning at bruge.

Vi specialiserer os i lille gruppe engelsk undervisning & vi tilpasse vores undervisningsmetoder til din unikke læringsstil. Lille gruppe størrelser af gennemsnitligt 4, maksimum 6, betyder, at du kan vælge temaer, som du kan lide at forbedre din læsning, skrivning, lytte og tale færdigheder. Grammatik og skriftlige øvelser er også en del af vores kursus, der er designet til dit niveau. Du kan deltage i en General engelske gruppe kursus, i morgen og tilføje på den private "00:59" eller "00:58" lektioner i eftermiddage, eller tidligere i morgen, før holdundervisning påbegyndes. Kun engelsk tales på alle tidspunkter, i fritiden, og selv på det sted, hvor du skal bo.

Hvordan vælger og bestiller det kursus, der passer dig:

Vi vil gerne give vores voksne studerende fuld kontrol over deres indhold program: ja, du kan designe dit eget program (Tilpas), eller du kan nyde en af ​​vores all inclusive-pakker, der er baseret på populære valg af tidligere studerende. Bare se øverst på denne side og klik på 'Skræddersy dit eget kursus'Eller' Pakke muligheder'Og du vil se alle priser og indhold af hvert program. Du kan bestille direkte herfra! Skolen direktør vil svare dig med det samme, så hvis du har yderligere spørgsmål, skal du blot bede om den samme formular.

Micro-Gen 20/Micro-Gen 20 + 6

20 mikro-gruppe lektioner i General engelsk eller 20 mikro-gruppe + 6 '1-1' lektioner per uge.

Micro-grupper har et gennemsnit på 4, og sjældent mere end 6 studerende. Den +6 '12:59' lektioner fokus på din personlige / professionelle sproglige behov.

Alle kompetencer er dækket - at læse, skrive og lytte med særlig vægt på at tale og udtale.

 • Level Assessment Test ved ankomsten.
 • Slutningen af ​​Kursuscertifikat og statusrapport fra din vejleder.
 • Gratis e-mail support fra din vejleder for et akademisk år efter din kursusdeltagelse.
 • Gratis te / kaffe og snacks hver dag mellem lektioner.
 • Fritid Program valgfri efter lektioner.
 • Ugentlig fredag ​​Progress Test Assessment.

121 PT

10 eller flere '1-1'Lektioner pr uge

Særlig opmærksomhed til individuelle sproglige behov og temaer af interesse takket være den ene elev én lærer ratio. Ud over at fokusere på alle de færdigheder, læsning, skrivning, lytte, tale og udtale vejleder kan designe et program for undersøgelse, der passer til specifikke behov i den enkelte elev (eksempel: Forretning engelsk. Professionel engelsk sproglige behov, eller blot ekstra praksis med at tale / lytte osv.).

Særlige gratis workshops og ture i forbindelse med irsk Kultur og historie en dag om ugen med alle de skoler, andre voksne studerende om onsdagen.

 • Ugentlig fredag ​​Fremskridt Test / vurdering.
 • Slutningen af ​​Kursuscertifikat og statusrapport fra din vejleder.
 • Gratis e-mail support fra din vejleder for et akademisk år efter din kursusdeltagelse.
 • Gratis te / kaffe og snacks hver dag mellem lektioner.
 • Vores generelle og specialiserede fritid program tidsplaner kan medtages til at passe perfekt med den "To til One"Undervisningen program tidsplan.

Du kan tage hjem en digital video CDROM / DVD af dine præsentationer / rollespil eller taler aktiviteterne i klassen - gratis. Dette er meget nyttigt til at hjælpe dig gennemgå væsentlige ordforråd og opretholde det niveau, du har nået.

221 PT

10 eller flere '12:58' lektioner per uge

Særlig opmærksomhed til individuelle sproglige behov og temaer af interesse takket være de to studerende en lærer ratio. Ud over at fokusere på alle de færdigheder, læsning, skrivning, lytte, tale og udtale tutor kan designe et program for undersøgelse, der passer til specifikke behov og ønsker i de to studerende (eksempel: Forretning Engelsk, Professionel engelsk sproglige behov, eller blot ekstra praksis med tale / lytte osv.). Særlige gratis workshops og ture i forbindelse med irsk Kultur og historie en dag om ugen med alle andre voksne studerende om onsdagen.

 • Ugentlig fredag ​​Fremskridt Test / vurdering.
 • Slutningen af ​​Kursuscertifikat og statusrapport fra din vejleder.
 • Gratis e-mail support fra din vejleder for et akademisk år efter din kursusdeltagelse.
 • Gratis te / kaffe og snacks hver dag mellem lektioner.
 • Vores generelle og specialiserede fritid program tidsplaner kan medtages til at passe perfekt med "Two for One 'Undervisningen program tidsplan.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Atlantic SEAL er en lille, udvalgt engelsk skole og en certificeret læreruddannelse center. Vi tilbyder standard og fleksibel General engelsk kurserSamt Erhverv og Specialiserede programmer i vores år ... Læs mere

Atlantic SEAL er en lille, udvalgt engelsk skole og en certificeret læreruddannelse center. Vi tilbyder standard og fleksibel General engelsk kurserSamt Erhverv og Specialiserede programmer i vores året rundt voksen center. Vi forbereder eleverne til de sproglige og faglige krav University liv med vores engelske eksamen og Cultural Education kurser (IELTS, Cambridge, TOEIC, TOEFL osv). Vi har også spændende sommer programmer for juniorer (9 til 12 år), teenagere (13 til 17) & meget unge elever (3 til 8 år). For studerende, der ikke kan rejse til Atlantic SEAL vi tilbyder On-line engelske programmer med vores indfødte engelsktalende lærere. Hvis du ønsker at få en internationalt anerkendt engelsk sproglærer Kvalifikation (CertTESOL) vi er den eneste skole i Irland for at tilbyde denne prestigefyldte kvalifikation program. South West Cork er blevet beskrevet som "det mest magiske sted i Irland." Det kan prale med en blanding af bjerge, moser, vilde bakker fulde af søer, dybe floddale og dramatiske klipper med udsigt over Atlanterhavet. Atlantic SEAL s voksen skole er baseret i en charmerende traditionel irsk bygning lige i centrum af byen Schull i smukke SouthWest Cork. Vi har det bedste af begge verdener - en fredelig beliggenhed, et ideelt læringsmiljø, og både Atlanterhavet og byen på vores dørtrin. Junior & Teenager skole (se billedet ovenfor) ser ud på Atlanterhavet, som er sekunder væk til fods. Minimer