Oversigt

Dette kursus er designet i samarbejde med lokale arbejdsgivere og giver studiemuligheder, der vil gøre dig i stand til at erhverve den nødvendige viden og færdigheder til at opfylde dit potentiale i en tilsynsførende / ledelsesmæssig kapacitet. Du tilbydes mulighed for at følge en vej, der er bedst egnet til din interesse og karriereudvikling. Du vil også nyde godt af kursus vejledere, der har omfattende kendskab til branchen og engagere regelmæssigt i en række forsknings- og videnskabelig aktivitet for at hjælpe med at informere kursets indhold.

FDA Business Management med Erhvervs- og Marketing

Du vil lære at udvikle marketingplaner hjælp af relevante marketing værktøjer og teorier, og fremsætte passende henstillinger. Du vil også evaluere en række marketing teorier og værktøjer og begrunde innovations- løsninger på organisatoriske marketing problemer ved hjælp af marketing-analyse.

FDA Business Management med Human Resource Management

Denne menneskelige ressourcer vej vil gøre dig i stand til at vurdere relevante menneskelige ressourcer til styring af en organisation. Du vil analysere personale ændrede rolle HR professionelle, mens evalueringen af ​​politikker, såsom uddannelse og udvikling, belønning system og præstationsvurdering.

FDA Business Management med Finance

Du vil lære at analysere hensigtsmæssige finansielle systemer i ledelsen af ​​organisationen. Du vil også evaluere de finansielle risici, der kan stå over for en organisation samt typer af finansielle risici. Den vej evaluerer også corporate governance og de etiske spørgsmål i moderne virksomheder.

FDA Business Management med Lederskab

Inden for denne vej vil du udvikle værktøjer, som vil tillade dig at analysere lederskab, ledelse og organisatoriske teorier i en globaliseret verden af ​​erhvervslivet. Du vil også evaluere forholdet mellem individuelle personlighed, lederskab og motivation og effekten det har på arbejdsglæden.

Adgangskrav

Ansøgere skal have en niveau 3 kvalifikation i et relevant emne, f.eks BTEC National Diploma / Certifikatet eller GNVQ Avanceret / NVQ niveau 3 eller mindst 1 GCE 'A' niveau (eller 2 skotske Highers) i lønklasse D eller derover.

Ansøgere over 21 med ingen af ​​ovenstående, men med den relevante erhvervserfaring kan accepteres.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, vil du også brug for en IELTS på 5,5 eller højere.

Eleverne skal holde et minimum af niveau 2 i talforståelse og læsefærdighed.

Kursus indhold - første år:

Personlig og faglig udvikling 1, Work-Based Learning 1, The Contemporary Business Environment, Managing erhvervsorganisationer, Finans Fundamentals.

Valgfrit modul: Human Resource Management, Marketing Essentials, Management Accounting og principper for ledelse.

Kursus indhold - år to:

Personlig og faglig udvikling 2, Work-Based Learning 2, Operations og Quality Management, Ledelse, Innovation og forandring.

Valgfrit modul: ansættelsesret, Medarbejder Relations, Human Resource Development, International Marketing, E-marketing, regnskabssystemer og Revision, regnskabsaflæggelse, European Business, Førende Mennesker og Teams, aktuelle emner i Ledelse og Management, Project Management eller Marketing Planning.

Professionelle placeringer

Praktikophold er en integreret del af dette kursus og støttes gennem vores dedikerede praktikophold team. Vi tilbyder dig mulighed for at forfølge dine egne interesser i specialiserede områder med levende projekter via vores stærke arbejdsgiver links.

Læring og evaluering

Kurset indeholder en række lærings- og undervisningsstrategier herunder nye teorier og modeller. Rammer vil blive præsenteret og opdagede gennem formelle forelæsninger, instrueret læsning og peer learning. Vurderingsmetoder omfatter praktiske aktiviteter, rollespil, levere præsentationer, timede tests, udarbejdelse af forretningsplaner, skriftlige rapporter og en work-baseret læring projekt.

Karriere og progression muligheder

Dette kursus vil åbne en bred vifte af muligheder for at gå i gang med en karriere i en tilsynsførende eller ledelsesmæssig kapacitet i den offentlige og private sektor. Akademisk progression er også tilgængelig gennem vores etårige BA (Hons) Business Management (Top-Up), som omfatter fem veje for Enterprise og Marketing, Business Management, Human Resources, Ledelse, og Finans.

Program undervist i:
Engelsk
Newcastle College

Se 4 flere kurser fra Newcastle College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
2 år
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019