Read the Official Description

Velfærdskommissionen By

Arrangør:

Institut for Social Research, University of Helsinki

Relaterede Degree programmer:

Kandidatuddannelsen i Urban Studies og Planlægning

DATOER:

8.-2017/08/18

PRISER:

600-900 EUR

CREDITS:

6 ECTS

KOORDINATOR:

Giacomo Botta

Target studerende

Kurset er designet til kandidatstuderende på samfundsvidenskab, sociologi, geografi, kulturstudier, arkitektur, byplanlægning, miljøundersøgelser, politik og økonomi.

Synopsis

Dette Helsinki Summer School kursus tager et kig på velfærd byen som en bæredygtig model for byudvikling. En velfærd byen, såsom Helsinki, fremmer borgernes velfærd, opretholder en balance mellem behovet for både naturen og de mennesker, og reagerer på social og økologisk bevidsthed ens. Eller gør det? Kurset anvender foredrag, workshops og udflugter i Helsinki for at undersøge, hvad der gør den finske hovedstad en velfærdsstat byen.

Læringsmål

I løbet af de tre uger af kurset vil de studerende og lærere analysere, hvordan en velfærd by fungerer. For eksempel, hvordan skal vi organiserer boliger, sociale ydelser og byplanlægning i en udholdelig velfærd by? Hvad har design med det at gøre? Og hvad er med til at gøre denne velfærd by bæredygtig?

Midler og kriterier for vurderingen

Kurset består af 1) en opgave skal være afsluttet inden begyndelsen af ​​kurset; 2) i-kursus opgaver, herunder workshops, gruppearbejde, skrive en forelæsning dagbog og en abstrakt; aktiv deltagelse i undervisningen; og 3) afsluttende opgaver: at skrive den endelige essay, og en sidste gruppe præsentation.

Program taught in:
Engelsk

See 19 more programs offered by Helsinki Summer School »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
11 dage
Fuldtid
Price
600 EUR
600-900 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date