Jo tidligere et barn er introduceret til et andet sprog, jo større er chancerne for, at barnet vil blive virkelig dygtige i sproget. Eksperter hævder, at "Et barn lærte et andet sprog under en alder af 10 er mere tilbøjelige til at tale det som en indfødt." Dette udsagn understøttes af lingvister og har vist sig i omfattende forskningsundersøgelser.

Hos Atlantic SEAL ønsker vi at tilbyde hvert barn, i alle aldre mulighed for at udmærke sig i engelsk. Vores Unge Børne Summer Camp er for 3 til 8 årige. Her har de mulighed for at blande sig med irske børn, mens man lærer, griner, leger og gøre venner alle gennem mediet af det engelske sprog.

Fordele for dit barn for at blive involveret i Unge Børne English Summer Camp:

Introduktion børn til alternative måder at udtrykke sig selv og til forskellige kulturer generelt giver dem en bredere udsigter i livet.

De udvikler en uvurderlig livslang evne til at kommunikere med flere mennesker. Børn udlede andre fordele fra tidlig sprogundervisning, herunder forbedret samlet skole ydeevne og overlegne problemløsning færdigheder.

Kendskab til et andet sprog i sidste ende giver en konkurrencefordel i arbejdsstyrken ved at åbne yderligere jobmuligheder.

Mental sundhed: Nyere forskning viser, at børn, der bliver dygtige i et andet sprog har bedre mental sundhed og næppe at lide af demens (Alzheimers sygdom) senere i livet.

Se 4 flere kurser fra Atlantic S.E.A.L »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Price
290 EUR
per uge.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date