close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

For studerende, der ønsker at udvide deres post-gymnasiale uddannelse, kan et bachelorbevis være nøglen. Med et kortere program og et mere smalt anvendelsesområde kan eleverne udvide deres knowledgebase, skærpe deres evner på deres område eller bane vejen til en kandidatgrad. Hvad er et bachelorbevis i turisme? Udformet til at give en grundlæggende forståelse af turistindustrien, omfatt… Læs mere

For studerende, der ønsker at udvide deres post-gymnasiale uddannelse, kan et bachelorbevis være nøglen. Med et kortere program og et mere smalt anvendelsesområde kan eleverne udvide deres knowledgebase, skærpe deres evner på deres område eller bane vejen til en kandidatgrad.

Hvad er et bachelorbevis i turisme? Udformet til at give en grundlæggende forståelse af turistindustrien, omfatter dette program typisk et sæt kurser og studier rettet mod erhvervslivets majors, der søger ekstra uddannelse uden for en fireårig grad. Kurser kan udforske turisme og gæstfrihed ud fra et forretningsperspektiv, der ofte dækker aspekter som design og styring af resorts og tilhørende faciliteter, økonomi og regnskab, markedsføring af turistattraktioner og juridiske aspekter vedrørende turistindustrien.

Studerende, der tager et bachelorbevis i turisme, kan styrke deres forretningskendskab bredt og om turisme, hvilket hjælper med at fremme karriere ind og ud af branchen. Programmet lægger ofte viden om markedsførings- og forbrugertendenser og opfordrer til informeret beslutningstagning, især inden for rammerne af bæredygtighed.

Skoler, der tilbyder programmer til et bachelorbevis i turisme, adskiller sig både i registreringsomkostningerne og i programmets struktur. For information om programgebyrer og varighed skal de kontakte deres valgskole for at forhøre sig yderligere.

Med et bachelorbevis i turisme kan eleverne være forberedt på erhvervsliv inden for gæstfrihed og turisme. Turistsektoren omfatter en række faciliteter og alle de tilsyns- og ledelsesstillinger deri. Arrangørplanlæggere, tour- og rejsebureauforvaltere, og informationscenterforvaltere fører turister og overvåger rejser. Restaurant-, hotel- og spilforvaltere træffer beslutninger i de forskellige faciliteter rettet mod turister.

Mange skoler over hele verden tilbyder bachelorbeviser i turisme, da branchen spiller en stor rolle i globale økonomier. Online-programmer findes for studerende, der bor eksternt for at drage fordel af. For detaljer, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Royal Business College
Serbien Online, Serbien +4 Mere

Dette program forbinder forretningsprincipper med sektor ekspertise ved at indføre dig til teori og praksis af moderne turisme. Programmet udforsker også spørgsmål som økoturi ... +

Dette program forbinder forretningsprincipper med sektor ekspertise ved at indføre dig til teori og praksis af moderne turisme. Programmet udforsker også spørgsmål som økoturisme og bæredygtig udvikling. Holding denne kvalifikation vil gøre dig til at være sikker på at anvende vigtige forretningsmæssige og ledelsesmæssige begreber til en sektor, der tilbyder vidtrækkende karrieremuligheder. kvalifikationer av -
Undergraduate Certificate
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her