Read the Official Description

header

"UDTRYK DIG SELV! FORSØG MALERI «

FIND uudforskede MULIGHEDER I FORMER FOR kreativitet gennem eksperimenter med Colour og maleteknikker.

Kurset fokuserer primært på at levere viden om håndværk baseret kunstnerisk arbejde inden studiet praksis. Du lærer at bruge maling (akryl), pensler og fantasifulde maleri teknikker gennem koncentrerede, eksperimentelle metoder til at fremme udviklingen af ​​dine færdigheder på dette område. Du eksperimentere med stencils, tryk og de forskellige måder at anvende pensler. Du oversætte formularer (dvs. fra naturen eller byen) og observationer i maleri og lære nye teknikker i behandlingen af ​​farven. Du kan også oprette dine egne malerier og arbejde på egen hånd. Kurset giver bistand og stimulation finde kompositioner og anvendelse af maling.

Bortset fra det, vil vi observere, hvordan Bauhaus kunstnere malet og skabe vores egne malerier og collager i deres stil. Kurset giver et overblik over Bauhaus maleri og kunst praksis og forklarer deres indhold. Derudover får du et overblik over udviklingen af ​​maleriet "efter Bauhaus" i Amerika og Europa og lære om moderne maleri praksis, genoplive Bauhaus temaer. Ved at efterligne et Bauhaus mester lektion vi bedre forstå Bauhaus ideer. Du gør maleri øvelser i farve og form, og udvide din forståelse af deres forhold.

Som et resultat af kurset har du malerier og / eller collager, der skal bruges som: originale kunstværker, ansøgning materiale til kunstskoler, eller nye former indenfor tilstødende områder som design eller arkitektur. Vi afslutter kurset med en udstilling af de producerede værker og lære at præsentere malerier.

Learning Formål:

Kurset giver kunstneriske og håndværksmæssige baserede færdigheder i realm af maleri, med vægt på de eksperimentelle anvendelser af maling, pensler og maleteknikker. Du vil lære at organisere en funktionel arbejdsplads for en sådan praksis, og gennem det, udforske og realisere nye temaer og applikationer inden for maleri. Derudover lærer du at observere maleri af Bauhaus kunstnere analytisk og udvikle nye færdigheder vedrørende farve, formular, struktur og komposition i deres stil.

Du udvide dine kreative evner i realiseringen af ​​dine egne kunstneriske idéer. Kursusdeltagerne fra tilstødende områder som arkitektur og design har mulighed for at skabe nye former og overflader, der ikke er computer genereret. Du udvikler en forståelse af kunst og ideer af Bauhaus og få et overblik over udviklingen af ​​maleriet "efter Bauhaus" i Amerika og Europa.

Ved afslutningen af ​​kurset lærer du at udvikle udvælgelseskriterier for at udstille og præsentere dit arbejde. Du tager malerier og / eller collager med hjem til videre udvikling.

Kurset er engelsk.

Certifikat & Credit Points

Efter en vellykket afslutning af dette kursus vil du modtage et certifikat for deltagelse. Det vil vise kurset titel, dato og varighed af kurset, at antallet af kontakt timer samt de vigtigste indhold og emner.

Deltagerne vil tjene 3 point (ECTS). Kurset finder sted hele dagen fra mandag til fredag. Det er nødvendigt at deltage i mindst 80% af forløbet lektioner til at modtage point.

Målgruppe

Studerende, potentielle studerende eller kandidater (bachelorer og kandidater) af kunst og design discipliner, arkitektstuderende, og folk, der ønsker at anvende sig koncentreret og eksperimenterende maleri i forhold til Bauhaus. Både start og avancerede praksis er velkomne.

Ansøgning

1. Registrering Online

For at registrere, skal du udfylde vores tilmeldingsformular.

2. Dokumenter

Send venligst følgende dokumenter 1. maj 2017 som én pdf-fil via e-mail.

 • CV: max. to sider
 • Portefølje: Please introducere 5 i din betydelige værker / serie!
 • Engelsk certifikat: mindst niveau B1 eller sammenlignelige

Vær opmærksom på følgende punkter:

 • Alle materialet forelagt som en pdf-dokument (max. 5 MB)
 • E-mail med emnet »Application Eksperimentel Painting«
 • Navn på pdf-dokument »Experimental_Painting_family name_first betegnelse«

KUN KOMPLET OG KORREKT navngivne Ansøgninger behandles!

3. Udvælgelsesprocessen

Alle ansøgere vil modtage optagelse meddelelse den 15. maj 2017 via e-mail og bliver nødt til at bekræfte sin deltagelse inden for 3 dage. Hvis ansøgerne undlader at gøre dette, vil steder blive givet til andre på ventelisten.

Når du har bekræftet din deltagelse vil du modtage faktura for din specialiserede kursus indtil slutningen af ​​maj.

Hvis du har brug for en VISUMAnbefaler vi at informere nu om kravene og lave en aftale med den tyske ambassade i dit hjemland. Højst 12 ansøgere vil blive udvalgt til at deltage i dette kursus.

Kursus Fee

Kurset gebyret er 700 EURO.

 • 500 EURO for studerende og tidligere studerende
 • 300 EURO for BUW studerende

Kurset inkluderer:

 • Orientering og support
 • Program ifølge beskrivelsen
 • undervisningsmateriale
 • Bauhaus Summer School ID-kort
 • Certifikat
 • Internetadgang på Bauhaus-Universität Weimar
 • Gratis brug af biblioteket
 • Ledsagende program (undtagen udflugter)
 • Gratis adgang til museer, der tilhører Klassik Stiftung Weimar
Program taught in:
Engelsk

See 15 more programs offered by Summer School at Bauhaus University Weimar »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
2 uger
Fuldtid
Price
700 EUR
Kursus gebyr 700 EURO; 500 EURO for studerende og tidligere studerende, 300 EURO for BUW studerende
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date