Read the Official Description

Forår, sommer og efterårssemestret programmer er tilgængelige.

Studerende, der studerer et semester er forpligtet til at tage mindst 2 sprogkurser. Ingen tidligere sprogstudium er påkrævet.

Studerende med tidligere undersøgelse er givet en skriftlig og mundtlig placering eksamen på den første dag af klasser og placeret i det niveau, der svarer til deres færdigheder.

Da fakultetet mødes ugentligt for at evaluere elevernes fremskridt der er fleksibilitet for en studerende skal fremmes, bør den studerendes læring er accelereret i den medrivende sprog miljø.

Studerende tjener 3 point for hvert kursus (45 konfrontationstimer).

Blandt kurser tilbydes:

  • ITA101 Elementary italiensk Ito ITA302 Superior italiensk 2 - Rødder i Italien: Kunsthistorie Sicilien - Historie Middelhavet civilisationer i Sicilien - sicilianske forfattere i den italienske litteratur: Fra Pirandello til Camilleri - Camilleri Commissario Montalbano: Detective Stories på Sicilien - Cinema for Middelhavsområdet gennem den italienske Lens - arkæologi: Metoder og opdagelser i det østlige Sicilien - Mange manifestationer af italiensk kultur - Sustainable Foods Systems på Sicilien - Mafia: en regional, national eller global problem?
  • Geologi Vulkaner i Middelhavet

Hvorfor studere i Sicilien

De fleste mennesker ikke synes at indse, hvor meget Sicilien har at tilbyde. Prale beige sten og sandstrande, varme turkisblå vand, snedækkede vulkan Etna, og rige landbrugsjord, Sicilien sidder i midten af ​​Middelhavet. Derfor alle større europæisk dynasti hævdede Sicilien efterlader et spor af historiske kunstneriske, arkitektoniske og kulturelle forbliver synlig på hvert hjørne i hver by på denne ø i Middelhavet.

JWGoethe skrev om Sicilien i sin bog "Italienische Reise" (italiensk Journey) tilbage i 1786: "Uden Sicilien, Italien kan ikke fuldt forstået. Det er her, man finder nøglen til alle ting. " Syracuse regerede over Middelhavet og over Italien op til Toscana, påvirker først etruskerne og derefter den romerske kultur. Det var så magtfulde i Middelhavet, at Athen var forpligtet til at forsvare sit overherredømme i den græske verden i forskellige krige. Mange af de legender, der er beskrevet i Homers Odysseen finder sted på Sicilien, mellem de Æoliske Øer og vulkanen, Etna. Agrigento, med sin storslåede tempel, blev beskrevet af Pyndar som "den smukkeste by for dødelige". Catania, blandt mange, fødte Caronda, den første mand i verden, der forstod vigtigheden af ​​at have lov i skriftlig form at sikre demokratiet. Palermo, hvor araberne forlod smukke spor af deres store viden inden for videnskab og arkitektur, og hvor den arabiske kultur blandet med den tyske kultur i retten i Frederik II ved at lade smukke paladser, kirker og kapeller med betagende mosaikker og søjler.

I Fine Arts bidrag Sicilien har været enorm. Siden middelalderen, da sproget og poesien i retten i Federico II var ved at blive det nationale sprog, før Dante og hans storslåede Comedy sætte en stopper for kontroversen. Sicilien har bidraget med 2 Nobelpriser i litteratur: Quasimodo og Pirandello. De fleste af skolens litterære realisme var siciliansk: Verga, Capuana, De Roberto. Og stadig i den moderne scenario Sciascia, Bufalino, Consolo, og Camilleri er bestsellere. Må ikke blive vildledt med spørgsmålet om dialekt. Hver region i Italien, fra nord til syd, har sin egen "uforståelig" dialekt. Faktisk har vi i Italien kan sige, at vi alle lever i en slags tosprogethed: vores nationale sprog, der tales over hele landet, og vores lokale dialekter, der tales lokalt i hver region fra Alperne til Sicilien.

Hvorfor studere i Taormina

Taormina er fuld af historie og kultur. Beliggende på toppen af ​​Mt. Tauro, Taormina prale fantastisk udsigt over det turkisblå Ioniske Hav og Homers mytiske Etna. Dens smalle middelalderlige gader er fyldt med bygninger, der repræsenterer de mange civilisationer, der har været indbyggere siden sin tidlige græske begyndelse.

Grækerne, fædre af italiensk og europæisk kultur, etablerede den første koloni i Italien her i bugten Naxos. Byen er som en skattekiste af historien: gå langs hovedgaden, Corso Umberto, en labyrint af smalle staircased gader og små smukke pladser, finder du teater og Gymnasium for den græske Age, Odeon og bade af den romerske tidsalder, spor af den byzantinske herredømme og smukke bygninger, hvor den arabiske og Norman kulturer smelter sammen i en mindeværdig følelse af skønhed.

2500 + år gamle græske Theater, kun få skridt fra campus, vært moderne og klassiske koncerter, opera, ballet, skuespil og begivenheder samt en International Film Fest Igangværende årligt siden 1950'erne. Ud over de sociale og kulturelle arrangementer, der tilbydes i skolen, eleverne nyde skønhed og nydelse af de uberørte strande i Taormina og Giardini Naxos. De varme, klare vand strande giver afslapning efter klasse og weekend sjov.

Hvorfor studere i Center for ITALIENSKE Studies "Babilonia"

Klasser afholdes i nationalitetsbetegnede arkitektonisk skat, "Casa Silva", en historisk villa, kun 200 meter fra det græske teater.

Bygget i det tidlige 19. århundrede campus grunde er en botanisk have fyldt med citrustræer, Middelhavet planter, århundredgamle palmer, Monkey Puzzle træer samt mange andre eksotiske planter og træer. Haverne i Babilonia giver en afslappende omgivelser til at deltage klassekammerater til en kop kaffe eller frokost i cafeteriet eller opdatere Facebook med campus WiFi-forbindelse.

Babilonia fungerer som et kulturelt centrum for lokalsamfundet, så de studerende har mulighed for at blande sig med de lokale beboere The Center for italiensk Studies Babilonia vært bogpræsentationer af forfattere, en cine-forum, kunstudstillinger i sine 1.000 kvadratmeter botaniske have.

Derudover er live-teaterforestillinger og jazz og klassiske koncerter, der tilbydes.

Studerende fra hele verden tilmelde sig kurser på Babilonia styrke det faglige og sociale miljø.

Undersøgelsen udlandet erfaring er beriget af de studerende gør både lokale og internationale venner.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Centre for Italian Studies Babilonia »

This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
1 semester
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date