Uddannelsesspecialist (red.) Grad i tidlig barndom

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Uddannelsesspecialist (red.) Grad i tidlig barndom

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

College of Education (COE) søger at forberede lærere, instruktionspersonale og andre fagfolk til at være beslutningstagere, der er udstyret med den viden, færdigheder og dispositioner, der er nødvendige for at etisk og effektivt integrere teori og praktisere deres erhverv.

Ed.S. Grad tilbydes inden for tidlig barndomsuddannelse, grundskoleuddannelse, instruktionsledelse, biblioteksundervisningsmedier, læsning, skole og klinisk mentalt sundhedsrådgivning og sekundæruddannelse (fagområder, hvor kandidatuddannelsen er optjent).

Disse fagfolk vil have forståelse for vores forskelligartede kultur, de teknologiske evner, den intellektuelle rigor og den kritiske tænkning og problemløsningskompetencer, der kræves for at træffe informerede og ansvarlige beslutninger, at engagere sig i reflekterende vurdering, at gennemføre positive forandringer og forfølge læring som En livstidsindsats. Som en integreret del af universitetet er COE forpligtet til at betjene samfundene i Alabama gennem sine uddannelsesprogrammer og relaterede aktiviteter. Som det virker for at udføre sin mission sikrer COE at indledende og avancerede programmer til forberedelse af lærere og andet fagligt uddannelsespersonale er i overensstemmelse med forventningerne til nationale, statslige, faglige og institutionelle standarder.

Ud over at blive formelt optaget til Harold Lloyd Murphy Graduate School, skal alle ansøgere til traditionelle læreruddannelses- eller instruktionsledelsesprogrammer (M.Ed., AA, Ed.S.) give følgende oplysninger til Graduate School Dean: 1. En kopi af ansøgerens gyldige undervisningsbevis (B for master's, A for AA) med korrekt påtegning. 2.

Curriculum

Undervisningsfelt ECE: (15).

.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Price
Pris
10,156 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Montgomery, Alabama
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
USA - Montgomery, Alabama
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen