Læs den officielle beskrivelse

Træning i Design - ModuloMaster

For at fremme deltagelse af erhvervserfaring Master, italiensk Designskole lancerer ModuloMaster projekt. Med ModuloMaster giver den studerendes deltagelse i en eller to af de tre moduler, som opdeler året Master i Creative Design.

Undervisning

Den studerende, i samarbejde med kolleger, og koordineres af en lærer, udtrykker deres faglige kvalifikationer i betingelserne for en rigtig virksomhed eller professionelt studie Design Center, i et klima, der har til formål at fremme dialog og udveksling af erfaringer, udvikle de enkelte projekter ledsaget af de dokumenter, der er nødvendige for den endelige præsentation.

Aktiviteten udføres ved at anvende forskningsmetoden, den kreative fremgangsmåde og fremgangsmåden til design SID.

Projekterne er præsenteret personligt af den studerende til virksomhedens klient ledere.

Projekterne skal være afsluttet i 10 uger, når bevidst indhold til at træne den studerende til hurtighed i udførelsen af ​​projekterne, og til tiden leverancer, værdier, der forenede design kapacitet definere den høje faglige profil, at i dag på markedet er på udkig efter.

Modtagere

Adgang til ModuloMaster er forbeholdt dem, der har deltaget i mindst to års post-graduate uddannelse på offentlige eller private designskoler, dimitteret studerende eller kandidater i arkitektur, teknik eller design, til dem, der har fået erhvervserfaring som designer. Steder er begrænsede.

Servicekontor og sprog

Kurserne foregår i hovedkvarteret for den italienske School of Design i Padova Corso Stati Uniti 14 a - ZI Sud.

De officielle sprog er italiensk og engelsk.

Certificate of deltagelse

I slutningen af ​​ModuloMaster den studerende får et bevis for deltagelse, der er udstedt af den italienske School of Design.

kursusplan

Under en ModuloMaster Studerende designe samtidigt på emner tildelt af to forskellige selskaber, der koordineres af to forskellige lærere.

De to projekter er udviklet i 10 uger som følger:

  • Uge 1: Tildeling af temaet fra selskabet klient
  • 1-5 uger: fase af kreativt design koordineres af Lærer
  • uge 5: Firma præsentation af de første projektideer på frihånds skitser af hver elev og udvælgelse af ideer til at bringe til design studie (mindst én idé til hver elev)
  • uge 5-10: Individuelt design studie koordineret af professor
  • uge 10: Virksomhedspræsentation ved hver elev af de endelige projekter og indsendelse af registreringer (rendering realistiske 3D billeder) på papir og elektronisk version.


NB: Det er ikke rettet ingeniør fase og industrialisering, der forvaltes direkte af selskabet i tilfælde køberen har til hensigt at fortsætte til udviklingen af et eller flere produkter.

Adgangskrav

Optagelse er betinget af præsentationen af ​​CV og den personlige portefølje og om nødvendigt af resultatet af et interview med Direktoratet for verifikation af den erhvervede uddannelse.

uundværlig:

  • gode færdigheder i frihånd skitsering;
  • gode færdigheder i 3D-modellering og rendering;
  • Kendskab til engelsk på mellemniveau;
  • fortrinsret kendskab til det italienske sprog.

Se 1 flere kurser fra Scuola Italiana Design (SID) »

This course is Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
10 - 20 uger
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date