Read the Official Description

ICLS tilbyder undervisning i mere end 85 sprog for enkeltpersoner, virksomheder, non-profit organisationer og offentlige institutioner. Vi tilbyder fleksibel planlægning til at rumme både fagfolk, der skal lære et bestemt sprog til deres job og fuldtids private studerende, der studerer med os i 6-10 måneder.

Vores udenlandske sprog klasser er resultatorienteret for at sikre vi mødes specifikke behov deltagerne. Sammen med en tilpasset læseplan, der lægger vægt på at tale og lytte, er deltagerne introduceret til målet landets kulturelle forskelle og erhvervslivet samt social etikette.

De fleste ICLS instruktører har postgraduat grader, og de har alle indfødte dygtighed og er uddannet på målsproget; har erfaring at bo, arbejde og læring i mållandet; og har for nylig eksponering til målet land.

Private, halvprivate og lille gruppe klasser er tilgængelige og holdes onsite på din organisations kontorer eller på vores bekvemt placeret skole i hjertet af Washington, DC. Ud over fremmedsprog instruktion, vi også give sprogkundskaber evalueringer og test.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by International Center For Language Studies »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
6 - 10 måneder
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date