Tysk intensiv

Sprachschule Schneider

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Tysk intensiv

Sprachschule Schneider

Lige til det punkt

Dette er et intensivt kursus, som du vil nå målet så hurtigt som du er fast. For at sikre hurtige fremskridt i din læring, vil du arbejde enhedsskabelse minigroupe på 3-6 personer af samme niveau.

Kursus indhold

Du vil starten af ​​en fast struktur i alle sprogfærdigheder: fatteevne, skriftlige og mundtlige, grammatik udtryk. Takket være små grupper af kun 3-6 deltagere, vil være alle fokus på at tale og ordforråd, så du kan så hurtigt som muligt, du føler dig tryg hverdag. Vi bruger ikke sproglaboratorium eller computer, men du får med en effektiv undervisning og kontrast leve i hvor du vil være i konstant kontakt med vores højt kvalificerede lærere. Og du vil tale mere ofte!

Immersion: Live over halvdelen-dag

Vores intensive kurser er de mest intensive form for fremskridt. Disse bor på A1, A2 og B1 er den nuværende metode par excellence til at lære et fremmed sprog. Det er faktisk fordybelse vidt som deltagernes bade 'i sig selv har den sædvanlige tyske sprog, lytte, tænke og kommunikere på tysk under hele kurset. De intensive kurser kan køres enten om morgenen eller efter frokost og hver dag eller tre dage om ugen.

Begyndelsen og varigheden af ​​kurset i nogen fleksibilitet

Du kan starte dit kursus som regel inden for få dage resultatet af din vurdering af niveau. Vi starter nye kurser hele året, snart mindst samme niveau af 2-3 deltagere har registreret.

Med hensyn til varigheden af ​​kurset, vil du også nyde den store fleksibilitet i dette system. I stedet for de nedenfor angivne tidspunkter, kan du registrere uden problemer for en kortere periode og beregnes i forhold, enten til 3, 5 eller 11 uger, f.eks.

Startup kurser

Kurser starter hvert par uger.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Duration
Varighed
Information
Deadline
Locations
Schweiz - Zürich, Zurich
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Schweiz - Zürich, Zurich
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen